“Доступні фінансові ресурси для представників аграрного бізнесу Вінницької області” - саме під такою назвою пройшов інформаційно-практичний семінар, організований Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА, Агенцією регіонального розвитку Вінницької області та Інститутом кормів та сільського господарства НААНУ. Участь у ньому взяв і ПриватБанк. В рамках заходу також пройшов “Ярмарок кредитів”, на якому банківські установи регіону пропонували свої кредитні продукти, спрямовані саме на аграріїв.

Частка ринку ПриватБанку у галузі сільгоспвиробництва - 44% (за обслуговуванням рахунків), тому велике значення банк приділяє даним тематичним продуктам, - розказала присутнім Галина Добровольська, керівник напрямку МСБ Вінницької філії ПриватБанку. - ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, ініційованої Міністерством аграрної політики України, й пропонує українському агробізнесу спеціальну програму з придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з компенсацією з держбюджету 20% її вартості. У 2017 році Мінагрополітики визнало ПриватБанк лідером по виплаті компенсацій для сільгоспвиробників (51% від загальної кількості)”.

Доступні фінансові ресурси для аграріїв Вінницької області

Нагадаємо, що ПриватБанк адаптував програму кредитування “КУБ” (“Країна успішного бізнесу”) для розвитку агросфери в Україні. Для клієнтів агросфери діють особливі умови кредитування, що дозволять максимально забезпечити фінансування потреб представників мікроагробізнесу. Платність за кредитом становить до 2% на місяць, а сума максимального кредиту - до 500 000 грн. Важливо, що ПриватБанк кредитує аграріїв з адаптованим під їх діяльність графіком погашень, це так звані сезонні “кредитні канікули” на перші 6 місяців користування кредитними коштами.



Переглядів: 2065
Поширень: 0