Шукаєте недороге і водночас класне ліжко? Низькі ціни, акції та бонуси, широкий модельний ряд, великий вибір матраців і оббивки пропонує своїм клієнтам інтернет-магазин Pufetto.

Все для солодкого сну

Полуторні, одно- і двоспальні ліжка, представлені в каталогу https://www.pufetto.com.ua/ukr/lizhka/, ідеально підійдуть для будь-якої спальні. Ви зможете підібрати відповідні габарити для всіх моделей: ліжка виготовляються в розмірах від 1,4х2 метрів до 2х2 метрів. В Pufetto завжди знайдеться підходяща комфортна модель!

Почніть вибір з дизайну - в каталозі магазина є ліжка на ніжках і «в підлогу», з прямими і фігурними спинками. Видів оббивної тканини виробництва України та Європи в каталогу більш 75. Ліжко у вподобаному кольорі можна побачити тут же - натисніть на будь-який зразок тканини, і ліжко миттєво «перефарбується». Хочете зрозуміти, чи підійде вам тканина, ще до придбання меблів? Замовте зразки оббивки додому – це безкоштовно!

Сучасне ортопедичне ліжко за низьку ціну? Таке буває лише тут!

Хочете, щоб придбане ліжко мало приємний аромат деревини або щоб було супернадійне і слугувало десятиліттями? Оберіть відповідний каркас – дерев’яний або металевий:

  1. виберіть ліжко з каталогу;
  2. відкрийте його сторінку;
  3. оберіть тип каркасу.

Вартість товару збільшиться мінімально, зате у вас буде ліжко, розраховане на серйозні навантаження.

Хочете зекономити місце у спальні? Оберіть модель з нішею, в якій можна зберігати постільну білизну та інші речі. Потрібне ліжко з хорошою вентиляцією і надійною конструкцією? До ваших послуг ліжко без ніші. Пуфетто надає можливості на всі смаки!

Сучасне ортопедичне ліжко за низьку ціну? Таке буває лише тут!

Безпечно і доступно

Хочете убезпечити себе від ризиків? Купівля ліжка в Пуфетто - найнадійніший варіант!

  • користуйтеся новим ліжком 30 днів - якщо не підійде, поверніть його і отримайте повну вартість доставки і покупки;
  • купуйте готову та акційну продукцію зі знижками до 50%;
  • купуйте ліжка з розстрочкою 0%;
  • отримуйте знижку при передоплаті;
  • замовляйте ліжко і матрац відразу в одному магазині.

Ваше замовлення буде оброблено якнайшвидше і відправлене протягом 15-25 діб по Україні за розцінками Ін-Тайм, а у містах, де є шоу-руми Пуфетто (Харків, Дніпро, Київ, Львів. Одеса) доставка надшвидка і безкоштовна.

Ліжко з Пуфето надовго збереже привабливий зовнішній вигляд, міцність, м'якість. Розроблене італійськими дизайнерами і виготовлене українськими майстрами, таке ліжко прикрасить вашу спальню, подарує бажаний затишок і солодкий сон.


Переглядів: 3069
Поширень: 0