У Вінниці розпочав роботу перший сайт групових знижок www.pankupon.com. Нарешті світовий тренд, який об’єднує в собі вигоду для любителів отримати щось у півціни та тих, хто бажає популярності своєму бізнесу дістався і до нашого міста. Сайт працює досить просто – продає купони на знижки від 50% на найрізноманітніші товари та послуги: розваги, обіди в ресторанах, сеанси в салонах краси, подорожі, уроки іноземної мови та багато іншого.

У всьому світі подібні сервіси приваблюють мільйони людей та допомагають мільйонам невеликих бізнесів зайняти свою нішу на ринку та напрацювати клієнтську базу. Що цікаво, що у різних частинах світу популярними є різні послуги. Наприклад, азійські сайти групових знижок масово продають їжу та обіди в ресторанах і кафе. Японці та корейці з задоволенням купують знижки на романтичну вечерю в ресторані чи прозаїчний сніданок з доставкою додому, в той час як американці найактивніше купують послуги в салонів краси, а європейці полюбляють більш практичні послуги та чекають на купони на знижки в автошколах, школах танцю, мовних школах та інших установах, де можна навчитись практичним навичкам.

Цікаво який вибір зроблять вінничани? Пан Купон вже зараз пропонує курси водійської майстерності із знижкою 50% (300 гривень замість 600), пакет послуг в релакс-центрі за півціни (57 гривень замість 115) та 55% знижки на школу фотомистецтва від Зорія Файна за 180 гривень замість 400.

Для того, щоб придбати всі ці знижки для себе чи у подарунок необхідно зареєструватись на сайті www.pankupon.com та оплатити вартість купона будь-яким зручним для вас способом. До речі, зареєструвавшись на сайті (просто ввівши адресу своєї електронної пошти) ви будете регулярно отримувати інформацію про нові пропозиції від Пана Купона. Система групових знижок – це новий формат для нашого міста як для представників малого та середнього бізнесу так і для пересічних вінничан, які бажають отримати знижки від 50%.

Пан Купон уже запрошує нових користувачів та пропонує вінничанам отримати новий досвід, скориставшись унікальними купонами!


Переглядів: 6963
Поширень: 0