Запальна музика, веселі конкурси від креативного ведучого, приємні подарунки і як наслідок – море позитиву та щирі посмішки учасників розважальної програми. Саме у такому стилі пройшов черговий суботній літній вечір у мікрорайоні Сабарів.

Атмосфера свята нікого не залишила байдужими, кожен охочий зміг долучитися до різнопланового інтерактиву. У цьому посприяла студія творчості «Арт Шабаш», що запропонувала всім любителям хенд-мейду опанувати і розвинути свої навики у таких творчих напрямках, як квілліг та мокре валяння. Кольорові смужки паперу у руках юних умільців перетворювалась у яскраві орнаменти та композиції, а вовна після кількох нескладних та напрочуд захопливих операцій набувала форми довершених квітів. Також під час вечору відбувались феєричні перевтілення дітвори - тут не обійшлося без мистецтва боді-арт.

У цей самий час у парку Дружби народів теж зібралось чимало бажаючих незабутньо провести свій вільний час. Об’єднати у єдине ціле їх зумів міні-проект «Козацькі забави», що підготував насичену спортивно-розважальну та конкурсну програму із присмаком українського мотиву.

Продемонструвавши свої карколомні трюки та витривалість духу своїми виступами глядачів вразили колективи єдиноборств «Тхейквондо» та «Капуейро». Виконавці українських естрадних та народних пісень ще раз довели непохитну істину про красу та неповторність пісні українського народу. А творча майстерня «Мастеришка» проводячи майстер-клас по ліпці з глини, знайшла серед присутніх надзвичайно багато бажаючих створити власну композицію із запропонованого матеріалу. Представники ж сильної половини людства у змаганні з арм-реслінгу завзято боролися за звання найсильнішого.

Наступні «Мистецькі вихідні» обіцяють не менш захопливу програму. Якщо ви ще не поринали в усю феєрію відпочинку та чудового настрою, тоді у планах на вихідні у переліку «відпочинок» вже зараз відмітьте новий пункт. До нових зустрічей! Чекаємо на вас! =)

Приходьте і проведіть з нами Ваші «Мистецькі вихідні»!!!


Переглядів: 3008
Поширень: 0