20 серпня в рамках проекту «Мистецькі вихідні» на Театральної площі відбудеться концерт зірок світового джазу Флориана Демонсана (Франція) та Пако Серрано (Іспанія).

Цієї елегантний спектакль дарує атмосферу танго, трагічного кохання та гострого гумору.

Зірки світового джазу Флориан Демонсана (Франція) та  Пако Серрано (Іспанія)

Флоріан Демонсан, відомий вінницьким прихильникам джазової музики як автор шаленого проекту «Пульчинелла». Проект було презентовано в рамках фестивалю «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці»у 2008 році та викликав бурю емоцій не залишивши жодного глядача байдужим. Віртуозність, відвертість, шалена енергетика та справжній французький шарм – все це лише слова, за якими можна побачити справжню зірку. Його партнером є Пако Серрано, який народився в Андалузії на півдні Іспанії. Зустріч цих митців подарувала життя багатьом творчим проектам. LA MALA CABEZA – нове творче дитя цього дуету. Музиканти запрошують глядачів до участі в дійстві. Артисти тонко грають на межі глибоких почуттів та усмішок.

Проект вже було презентовано у Франції, Англії, Іспанії, Італії та Болгарії.

На передодні 16 фестивалю «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці» Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля за підтримки Вінницької міської ради дарує справжній шедевр –музичний Етно - джаз спектакль учасником якого стануть всі бажаючи.

Запрошуємо всіх 20 серпня на Театральну площу поринути в світ справжнього мистецтва о 18 год. За умов погоди, концерт відбудеться у ККЗ «Райдуга».


Переглядів: 3358
Поширень: 0