Мобільний бренд DJUICE відзначить свій четвертий День народження з драйвом – з 27 серпня по 28 вересня у тридцяти містах України відбудеться всеукраїнський музичний фестиваль DJUICE MUSIC DRIVE! Хедлайнерами концертів стануть популярні вітчизняні виконавці – гурти С.К.А.Й. і Quest Pistols.

СКАЙ

DJUICE MUSIC DRIVE стартує одночасно на Заході й Сході країни. Діджусівці в західних областях почують ліричні композиції знаменитих поп-рокерів «С.К.А.Й.», у дискографії яких уже два успішних альбоми. Розігрівати публіку будуть рокери з київського гурту Millenium. Цього року DJUICE MUSIC DRIVE охопить західноукраїнські міста Канів, Черкаси, Умань, Вінницю, Жмеринку, Бар, Кам’янець-Подільський, Хмельницький, Коломию, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Новоград–Волинський, Коростень і Бердичів.

Хедлайнером східного напрямку стане гурт Quest Pistols, чий хіт «Я устал» більше півроку очолював рейтинг завантажень на музичному порталі DJUICE. Створювати драйвову атмосферу їм допоможе R&B-проект VizuMix. У східному регіоні DJUICE MUSIC DRIVE пройде у Ніжині, Прилуках, Ромнах, Шостці, Глухові, Лебедині, Кременчуці, Горлівці, Нікополі, Кривому Розі, Первомайську, Ізмаїлі, Білгород-Дністровському, Ільїчівську та Керчі.

Найкращі треки хедлайнерів DJUICE MUSIC DRIVE можна завантажити з музичного порталу №1 в Україні music.djuice.com.ua. Абоненти, які прагнуть вирізнятися серед інших яскравою піснею замість звичайних гудків, можуть підключити послугу «Ді-Джингл» та замовити улюблену композицію, зателефонувавши за номером 465.

Керівник бізнес-підрозділу молодіжного сегменту DJUICE Антоніна Армашула:

«Фестиваль DJUICE MUSIC DRIVE 2008 – унікальна за своєю масштабністю подія, яка об’єднує всю популярну та трендову музику. У минулому році в турі по невеликих містах взяли участь команди рок-напряму «Димна суміш» і «Sбей пепел’s», то цьогоріч українська молодь почує популярні пісні своїх улюбленців – Quest Pistols і С.К.А.Й. І це – тільки початок, адже цієї осені DJUICE MUSIC DRIVE готує ще більше приємних музичних сюрпризів!»

Стати учасниками грандіозного свята зможуть не тільки мешканці невеликих містечок – з 12 по 21 вересня у Львові, Харкові, Одесі та Миколаєві відбудуться концерты DJUICE MUSIC DRIVE. У містах-мільйонниках діджусівці почують кращі композиції Lama, «Друга ріка» і ТНМК. Хедлайнери фестивалю – європейські зірки дует Morandi.

Більше інформації щодо фестивалю DJUCE MUSIC DRIVE 2008 можна дізнатися на сайтах www.djuice.com.ua и wap.djuice.com.ua.

Довідка про бренд:
DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, який був розроблений та запущений компанією «Telenor» (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, крім України, успішно працює в Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. У DJUІCE унікальне позиціонування на ринку, яке забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв\'язку. Таким чином, абонентами DJUICE є 8.64 млн. осіб (станом на 01.08.2008).


Переглядів: 7041
Поширень: 0