10 лютого 2012 року о 16 годині у великій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею відкрилась виставка художньої фотографії, яка є творчим підсумком проведеного восени 2011 року міжнародного фотопленеру «Поділля – 2011 – Вінниця».

Пленер був започаткований Вінницькою обласною організацією Національної спілки фотохудожників України ще у 2006 році. З того часу пленери щорічно проводились у Ладижині, Буші, Букатинці, Банячках. А цього разу у об’єктив потрапила і Вінниця. Пленер відбувався за підтримки департаменту культури міської ради м. Вінниці.

В експозицію потрапили 60 робіт від 24 авторів з 11 міст України та Польщі. Вінницю ж представляли фотохудожники, члени національної спілки фотохудожників України Сергій Мороз, Вадим Козловський, Олег Усатюк, Артем Товстінчук, Олександр Юдін.

Майстри фотографії продемонстрували своє особливе бачення навколишнього світу, – в об’єктив попала Вінниця в проміжку чотирьох днів перебування учасників пленеру у місті. Тим не менше, на виставці можна побачити і жанрове розмаїття ( в тому числі і популярний зараз напрямок стріт-фотографії), і багату палітру настрою, і широкі можливості сучасного фотомистецтва. Фотохудожники показали дуже високий клас своєї майстерності та надихнули місцеву фотографічну спільноту на нові, цікаві, незвичні форми своєї творчості.

Експозицію можна буде переглянути щодня до 20 лютого 2012 року у великій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею (вул. Соборна, 19).

 


Переглядів: 3750
Поширень: 0