25 лютого в 14.00 в приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. І.Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4) розпочнеться народний святковий цикл "Масляна". Обряд пов’язаний з проводжанням зими та зустріччю весни.

Організовує літературно – мистецьке свято російсько - український культурно-просвітницький центр «Співвітчизники» під гаслом «Масляна, масляна, зустрічаємо тебе!» в межах щорічної програми підтримки культурно-національних спільнот департаменту культури Вінницької міської ради.

Розпочнеться свято з мультимедійної презентації та концерту «Праздник в классической музыкальной традиции», і продовжиться фольклорним колективом «Два кольори» Вінницької асоціації пенсіонерів Поділля». Також можна буде почути вірші в авторському виконанні Л.А.Ємельянової, С.О. Лапатанової, представників групи «Лірики Т» та побачити виступ барда клубу авторської пісні «Птаха»(м. Київ).

Поціновувачі класичної музики зможуть прослухати фортепіанні твори із циклу «Фортепіанна музика П.І. Чайковського» «Пори року» у виконанні викладача дитячої музичної школи №1 О.О.Челядінова.

Усі присутні будуть мати змогу обмінятися рецептами виготовлення млинців, взяти участь у вікторині та відчути справжній смак «Руського чаепития» на чаюванні з млинцями.


Переглядів: 2764
Поширень: 0