Запрошуємо всіх шанувальників художньої фотографії на відкриття персональної виставки Любові Савельєвої «Город.N.».

Любов Савельєва – фотограф з м. Миколаєва, член Національної спілки фотохудожників України та Голова правління Миколаївської обласної організації НСФХУ. Фотографією займається з 1997 року. Є учасником персональних та колективних фотовиставок у м. Миколаїв (2003), Рівне (2007), Феодосія (2007), Хмельницький (2008), Суми (2008), Одеса (2009), Кривий Ріг (2010), а також міжнародних фотосалонів під патронатом FIAP – Міжнародної федерації фотомистецтва при ЮНЕСКО. Отримані нагороди автора: Золота медаль фотосалону в Сеулі, «Срібний об’єктив» у Бельгії, стрічки FIAP в Іспанії та Данії, диплом в Австралії. Фотографії Любові Савельєвої демонструвались на 140 міжнародних фотовиставках в 33 країнах світу. Сфера художніх інтересів – жанровий портрет, натюрморт, природні пейзажі, світ тварин, рослин (макрозйомка).

Цього разу автор показує свою експозицію у м. Вінниці. Жанр виставки «Город.N.» – вулична фотографія.

Любов Савельєва – справжній фотохудожник. У цієї жінки особливий погляд на фотографію. Для неї це не просто спосіб самовираження та розкриття свого власного «Я». Засобами фотографії вона спілкується з світом, а світ спілкується з нею. «Это лично мое общение. Оно созерцательное, оно говорящее. Мне мир постоянно что-то говорит», — зізнається автор.

Відкриття виставки відбудеться 25 лютого 2012 року о 16.00 в галереї торговельно-розважального центру «Квартал» ( вул. Артема, 1-а, ліве крило). Переглянути експозицію можна буде протягом місяця – з 25 лютого по 25 березня. Виставку організовано за підтримки Вінницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України та Вінницького Народного клубу фотомистецтва «Обрій». Вхід вільний.

Під час відкриття відвідувачі виставки отримають нагоду поспілкуватись з автором.


Переглядів: 3720
Поширень: 0