ШАРМ – школа артистичної романтичної молоді. Наш колектив уже давно встиг зарекомендувати себе як найяскравіший та найкреативніший театр-студія дитячої моди. Почалось усе в 1999 році, тоді ми вперше заявили про себе ставши беззаперечним переможцем міського конкурсу «Екологія і мода». Створити подібний проект з метою всебічного, естетичного, інтелектуального та соціального розвитку гармонійної творчої особистості, було абсолютно новаторським та сміливим рішенням. Наразі у скарбниці Театра Моди «ШАРМ» 13-ти річний досвід та близько 20 колекцій, кожна з яких відрізняється самобутністю. Але не лише фантазію , вміння і здібності вкладають юні дизайнери та керівник колективу у свої шедеври. На створених диво-костюмах – відбиток любові до рідного краю і людей, бережливе ставлення до природи, вміння передати свої уявлення про далекі і незвідані космічні простори і світи, бажання зберегти мир на землі своєю красою і чарівними ручками! Тепер «ШАРМ» є постійним учасником шкільних, міських та обласних заходів. Нами захоплюються, нас поважають, від нас кожного разу очікують феєрії та свята. Приємно бути взірцем для наслідування!

17  лютого  у «Палаці Дітей та Юнацтва»  відбулося свято краси та натхнення

Людина, яка формує здатність дитини бачити, сприймати й перетворювати дійсність за законами краси, керівник Театру Мод – Бєлан Ірина Михайлівна, поділилась формулою успіху: « Театр-студія дитячої моди «ШАРМ» - це не лише можливість самоствердитись та розкритись. Важливо також розвивати у дитини її активність, уяву та фантазію; естетичний смак, загальний мистецький кругозір та комунікативний потенціал особистості дитини; підтримувати потребу у самовизначенні і самовдосконаленні. Ми виховуємо у дитини почуття свого власного « Я », віру у свої сили та здібності. Фестиваль «Феєрія Моди» дав нам можливість показати палітру наших талантів, адже бути всебічно розвиненим – це модно!»

17  лютого  у «Палаці Дітей та Юнацтва»  відбулося свято краси та натхнення

Теплі відгуки пролунали і від батьків вихованців студії: «Ми щиро вдячні організаторам фестивалю «Феєрія моди» за можливість бути присутніми та брати участь в такому неймовірно феєричному, яскравому заході. Це дійство було прекрасним і досі не залишає відчуття шаленого драйву, мегапозитивного настрою.... Дітки на сцені були казковими, їхні виступи – блискучими. Ми зачарувались красою. Батьки колективу також вдячні нашому керівникові театру мод «Шарм» - Бєлан Ірині Михайлівні за її працю, креатив, підготовку діток і радість, яку вона дарує нам, коли ми творимо колекції.»

17  лютого  у «Палаці Дітей та Юнацтва»  відбулося свято краси та натхнення

Так, дійсно, цей прекрасний фестеваль зарядив неймовірною энергетикою (це я можу сказати, як безпосередня учасниця конкурсу та найстарша модель нашого славнозвісного Театру). Низький уклін та вдячність нашому керівникові за довіру та терпіння, за те, що навчила нас не лише вірити у диво, а і самим стати його маленькою частинкою! Хтось з великих людей сказав: «Неперевершеність моди у тому, що вона не прислужниця. Вона віддзеркалення смаку, естетики та краси», отже, давайте разом з нами створювати красу і моду …

Мати Алла Жамба: Я, як мама, відчувала радість та хвилювання за свою донечку, за наш колектив. Ми перемогли завдяки неймовірним задумам та наполегливій праці керівника театру мод Ірини Михайлівни, та наших діток, силі любові та гарної енергетики, котра є в кожній ниточці нашої колекції , адже вона створена руками діток, мам, бабусь; підтримки школи,глядачів та високої оцінки вельмишановного жюрі.
Цей прекрасний фестеваль зарядив неймовірною енергетикою…. Бажаю всім натхнення на створення нових колекцій.

Донька Катя Жамба (учениця 1 класу): Мені дуже сподобалось виступати на такій гарній сцені і перед великою кількістю глядачів. Я раділа, що могла показати всім свої гарні сукні і хвилювалась чи все у мене вийде, чи сподобається наш виступ жюрі. Але вірила, що переможемо! Адже ми стільки працювали над колекціями з Іриною Михайлівною, мамами, бабусями. А скільки тренувались! Ура, ми перемогли! Ми найкращий колектив, бо ми працьовиті та дружні!

Учениця 10 класу Саша Грушко: Що до моїх вражень від першого виходу на сцену можу сказати, що все пройшло надто швидко. Тобто ти спочатку хвилюючись пєш корвалол, готуешся, ніч перед виступом взагалі не спиш (уже вкотре), останній раз репетируєш свою партію і ось уже потрібно виходити на подіум зібраною і щирою. Глядач завжди відчує наклеєну посмішку та фальш у твоїх рухах, тому треба дуже чітко виконувати поставлене перед тобою завдання, якщо ти його не викоаєш його не виконає ніхто інший. Почуття відповідальності наростає з кожною нотою мелодії і все швидше згасає перед почуттям гордості за рідну школу і вдячності всім людям , що брали участь у даному заході! Коли наближається кінець: спалахи фотокамер не такі яскраві, оплески не такі гучні, а сльози радості помітно виблискують на очах керівників, та є шкода, що конкурсна програма промчалась блискавицею повз нас і у такий момент просто хочеться заспівати: «Віват ліцей, віват!»!
Учениця 5 класу Настя Компанець: Я дуже люблю Театр мод)) Це дуже приемно, коли наш колектив віходіть на сцену то усі просто у захваті від наших костюмів та посмішок які ми даруємо глядачам))) Наш колектів складає стільки позитиву** Я дуже люблю Театр мод)))

Учениця 5 класу Валерия Доценко: Мені дуже все сподобалось! спочатку я хвилювалась! А коли вийшла на сцену у мене було купа имоций. Все було неперевершено! Рішення суддів було хвилюючим!

Учениця 5 класу Вероника Корничук: Мені подобаеться ходити в Театр мод))) Мої Відчуття перел виступом трохи страшно, А потім звично)) Мені подобаются наші колекції))) Я люблю Театр мод))
Учениця 1 класу Іринка Єднак: мені дуже сподобалося виступати на сцені, а також те, що ми зайняли два перші місця. Я сподіваюсь, що в подальшому нас чекає ще багато перемог.

Ангеліна Бєлан – учениця школи-ліцею №7


Переглядів: 5599
Поширень: 0