17-18 березня європейські стилісти, перукарі та візажисти з\'їхались до польського міста Познань, аби взяти участь у модних європейських форумах перукарського мистецтва, косметики та стилю «Look & BeautyVision - 2012». Саме там презентують модні тренди сезону 2012 в галузі краси, стилю, перукарського мистецтва та візажу.

Запрошеними зірками 2012 року стали відомі майстри Стейсі Бротон (Великобританія) та Вінсент де Монфрейд (Франція).

Муніципальна компанія «Турцентр Подільський» організувала поїздку для українських фахівців зачісок, краси та стилю. Українки впевнено подолали європейські конкурси, гідно представили свою майстерність і завоювали призові місця.

Дипломантами конкурсу перукарського мистецтва стали: Бойко Ольга, Рак Олена, Сидоренко Вікторія. А одне з призових місць у конкурсі мистецтва манікюру виборола Колишевська Оксана.

А у вільний від форумів час, українська делегація встигла побувати на екскурсійній програмі, помилуватись красою вечірнього міста Познань та розслабитись на шоппінгу у одному з найкращих торгівельних центрів Польщі.

«Турцентр Подільський» обіцяє нові цікаві подорожі. У світі так багато яскравих подій, до яких варто приєднатись. А вже найближчим часом до Відня поїдуть Міс та Містер Вишуканість студентського балу, насолоджуватимуться красою Кракова віце-міски конкурсу краси, а Венеція чекає на найгарнішу дівчину 2012.


Переглядів: 4668
Поширень: 0