У тому, що краса врятує світ вже ніхто не сумнівається, а от щодо гармонійного поєднання яскраво виражених інтелектуальних якостей та непересічної краси в одній особі жіночої статі побутують хіба що анекдоти та смішні історії. Для того, щоб зруйнувати цей стереотип громадські організації «Медіа-Центр» та «Освітній простір» влаштовують феєричне змагання інтелектів – конкурс «Найрозумніша красуня Вінниччини». Вінницькі красуні - фіналістки та переможниці конкурсів краси – демонструватимуть свій рівень ерудиції, вражатимуть знаннями, ідеями та кмітливістю. Кожна красуня матиме шанс довести, що її внутрішній світ такий ж прекрасний, як і її зовнішність.

Гості конкурсу зможуть насолодитись не лише креативною грою та красою учасниць, а й яскравою шоу-програмою у виконанні найкращих вінницьких танцювальних і вокальних колективів.

Також в програмі заходу благодійний аукціон дітей податківців, які збиратимуть кошти, щоб закупити хенд-мейд матеріали для вихованців дитячого будинку смт. Сутиски.

Захід відбудеться 1 квітня 2012 року о 19-00 в нічному клубі «Спорт-Тайм». Вхід по запрошеннях. Вартість запрошення – 20 грн. Контактні телефони: 063-355-10-51, 096-466-07-59

 


Переглядів: 3756
Поширень: 0