Потужне КВНівське шоу сталося 1 квітня у "Зорі". Залу було заповнено, як у пісні співається. Цікаво, що попри хронічний брак запрошень і квитків, на шоу потрапили всі, хто по справжньому його бажав. В хід пішли резервні місця, тому можливо в тісноті, але без образ.

Особливо приємно було бачити у залі КВНщиків різних років. Було на кого подивитися і з ким поспілкуватися. По старовинній традиції дійство розпочалося з затримкую в два адмістратівських ліміти. Концерт стартував з лазерних картинок і слайдшоу фотографій, що на собі несли зображення різних команд та КВНівських епох. 

Першими на сцену вийшли школярі. Цього разу до збірної ЕлітЛіги увійшли представники команд "Іриски" та "Чіллі Віллі". Команда відпрацювала на всі 12 балів і тим самим подала приклад наступним за виходом на сцену.

Темпоритм заданий школярами підхопила збірна ліги "Вінні(ця)Пух"

І тут на сцену вийшли ветерани. І зал встав, підтримуючи і віддаючи шану їх заслугам. Дакуємо ветеранам і дякуємо всім, хто стояв у залі!

Квіти від наймолодшого покоління!

Виступ команди політеху кінця 80-х та початку 90-х показав, що традиції написання студентського гумору зберігаються через десятиліття.

А співаюча команда Жмеринського міськвиконкому на чолі з завідуючим відділом культури Володимиром Дудіком нагадала, що наш край не лише гуморний, а і пісенний.

Кмітливість ветеранів та молоді вінницького КВНу підтвердилась на розминці, яка пройшла динамічно та під канонаду сміху з зали.

Дуже порадував своїми і не лише піснями легенда бардівського світу, у минулому наш земляк, а нині житель Воронежу Віктор Байрак.

Чемпіони 2000 року у Студентській лізі КВН України команда "Будьмо" наче і не зсходили зі сцени десять років тому. Їх відео і виступ зібрав найбільше децибелів сміху. Молодці.

Співом та жартами педінститутського гатунку порадувала перша в Україні суто жіноча команда "3, 7, Д". Як і раніше талановиті та чарівні

На завершення на сцену вийшли классики жанру КВН нашого міста команда рок-клубу "ГумоРок".

Ювілейне дійство завершилося піснею, рефреном, у якій прозвучали слова: Ніколи у Вінниці на замовкнуть жарти!



Переглядів: 3673
Поширень: 0