Зала вінницького Дому офіцерів в день концерту "Нічних снайперів" повнилась шанувальниками, для яких яких цей виступ став справжнім святом. Але тільки для одного вінничанина цей вечір був по-справжньому відповідальним.

Олександр Онофрійчук нині виступає на прямих ефірах телевізійного шоу "Голос країни", які транслює канал "1+1". Причому, саме в команді Діани Арбеніної.

- Цей концерт я присвячую хлопцю, з яким познайомилась взимку і який зараз сидить у залі. - сказала Діана Арбеніна. - Не знаю, на якому місці він сидить, але співати зараз перед ним - велика відповідальність. Адже телешоу закінчиться, а стосунки залишаться. Але тепер і він може спитати в мене: "А що ти сама можеш?!"

А могла Діана того вечора багато що. Потужний рок-н-рольний саунд відлунював у стінах та серцях. Пісні перетікали одна в одну, майже безупинно. Жодної секунди перепочинку - ні собі, ні гурту, ні залу, ні невтомним робітникам сцени, які зі спритністю метеорів міняли мікрофони, гітари та розплутували сценічні дроти.

Спілкувалась з публікою Діана Арбеніна того вечора виключно з найнеобхідніших причин.

- Увімкніть світло в залі! Навіщо знову цей пафос? - звернулась до організаторів.
Або іншим разом, гукаючи до служби безпеки: - Не чіпайте людину, нехай вільно танцює. У нас на концертах бидла немає!

Це стало своєрідним сигналом. Молодь, яка вже повідбивала собі руки та захрипла від захоплених вигуків, кинулась до сцени. Хтось із щасливчиків отримав автографи, хтось передавав співачці квіти.

Окремий букет передала Діані Арбеніній заступник мера Людмила Балицька. Вона згадала про минулорічний виступ "Нічних снайперів" на Дні міста та подякувала за те, що музиканти несуть глядачам "щире, глибоке та професійне мистецтво".
У відповідь співачка запросила чиновницю разом із групою поклонитись залу.

- Я покохала вас. Треба бути справжньою дурою, щоб не полюбити вашу мову. - сказала Діана Арбеніна.
І довела свої слова, виконавши на біс пісню "Чарівна скрипка".

Словам "Сіла птаха білокрила на тополю, сіло сонце понад вечір за поля..." підспівував весь зал.
- Сьогодні було дуже кайфово. - призналась на прощання вінничанам Діана Арбеніна. - Дякую вам, що дозволили мені бути собою. Дякую за те, що мені сьогодні співалось.


Переглядів: 4174
Поширень: 0