Фотовиставка "Діти як діти"30 травня у приміщенні Вінницького обласного краєзнавчого музею відбулось відкриття фотовиставки робіт учасників міського конкурсу «Діти як діти», який проводився службою у справах дітей Вінницької міської ради та департаментом освіти Вінницької міської ради в рамках програми «Вінниця - місто, дружнє до дітей». Виставка триватиме до 3 червня.

Міський конкурс-фотовиставка «Діти як діти» проводиться вперше. Його метою є виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, соціалізації вихованців інтернатних закладів, підвищення фотоаматорства у моральному та естетичному вихованні підростаючого покоління.

У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів Вінниці. Переможці конкурсу надали 29 фотографій з життя дітей - маленьких жителів міста, вихованців закладів інтернатного типу.

На виставці представлені фотографії різних творчих напрямків - суто художні, у яких домінує виразне образне рішення, і репортажні, де зафіксовані цікаві події, яскраві моменти життя дитини, родини, школи. Натомість, всі роботи поєднує відчуття любові, захоплення красою світу, людська небайдужість, яка має бути присутня справжнім митцям.


Переглядів: 3820
Поширень: 0