29 травня 2012р. у Вінницькій дитячій школі мистецтв започатковано фестиваль «Творча родина», який об’єднав шкільні родини, дозволив краще розкрити їх таланти у різних мистецьких напрямах.

У фестивалі приймали участь багаточисельні родини учнів, працівників школи та усі бажаючі.

Фестиваль "Творча родина"

Найактивнішу участь у фестивалі взяли родини Олени Савчук та Анни Домбровської, Вікторії Валько та Маргарити Страхової, Дарини Панайотової та Юлії Заремби, Юрія Іродова, Юлії Радзіховської та Тетяни Біленької. Вони познайомили присутніх зі своїми рідними за допомогою відеофільмів, фотогазет, розповідей. Поділилися мріями, планами на майбутнє та секретами сімейного щастя. Також презентували свої творчі виставки – це малюнки, картини, вітражі; вироби з бісеру, паперу, глини, дерева; ленто плетіння, в’язання , макраме, вишивка, м’яка іграшка, авторська лялька, кулінарне мистецтво.

Музична частина фестивалю не залишила байдужими всіх присутніх!

Сестрички Дарина та Яночка виконали пісню про сім’ю на слова та музику своєї мами Юлії Панайотової, а найчисельніший родинний ансамбль Ольги Савчук у складі 9 чоловік (дідуся, батька, мами, тітки, 4 братів і сестрички) зірвав найпалкіші оплески глядачів! Практично всі учасники фестивалю дарували присутнім музичні номери та пісні.

Адміністрація школи та батьківський комітет привітали солодощами та подарунками всі родини, що прийняли участь у фестивалі «Творча родина -2012».


Переглядів: 4775
Поширень: 0