День Дідусів у Вінниці. Мистецькі вихідні

Все місто з нетерпінням чекає святкових довготривалих вихідних, ну а любителі активного відпочинку вже знають де можна цікаво провести свій вільний час з усією родиною, адже «Мистецькі вихідні» вкотре готові дарувати всім яскраве дозвілля з безліччю сюрпризів та подарунків.

Ще тиждень тому Вінниця святкувала День Бабусі, а як же дідусі?  Минулої суботи дідусі міста продовжили починання своїх бабусь та активно долучились до конкурсів та розваг проекту «Мистецькі вихідні».

Мистецькі вихідні

На майданчику перед центральною дитячою бібліотекою було влаштовано цілу розважальну програму з інтелектуальні іграми, вікторинами, бліц-турнірами. Тут пройшов конкурс на «Кращого вірша про дідуся» (хочемо відмітити, що фантазії та імпровізації внучат не було меж), а також був проведений цікавий майстер-клас «Про що розповідають витинанки».

Майдан Незалежності знову гомонів космічними вечірками. Як завжди, там було безліч ігор, майстер-класів, гумору, солодощів та інших призів. В цей день головними героями стали дідусі. Наприкінці вечора один із щасливців-дідусів отримав мобільний телефон від одного із спонсорів проекту «Мистецькі вихідні» компанії МТС.

Всі учасники космічної вечірки мали змогу потанцювати та отримати цікаві призи. І вже за традицією, ще один спонсор свята, а це «Житомирські ласощі» - пригощав гостей та найактивніших учасників дійства солодощами та морозивом.

Мистецькі вихідні

Її величність - лялька цього разу завітала на площу Театральну. Майстер-клас по її виготовленню зацікавив не одного вінничанина. Впродовж вечора на площі розлилось ціле різнобарв’я мистецької веселки: майстер-клас по середньовічним танцям, караоке, виступи клоунів та ляльок-велетнів.

Мистецькі вихідні

Бібліотека №8 цього разу підготувала цікавий тематичний вечір під назвою «Нас єднає футбол», що прийшовся до смаку не лише мужнім представникам населення нашого міста, а й зумів зацікавити прекрасну половину людства. Окрім того всі охоче долучались до організованого майстер-класу по виготовленню листівок, які потім могли подарувати своїм дідусям.

Нагадуємо, що в рамках проекту «Мистецькі вихідні» МТС вже другий тиждень проводить конкурс на фото «Кращого фаната Вінниці». Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографуватися на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, або залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці». Конкурс проводиться з 16 червня по 21 липня 2012 р. На переможців чекають гарні подарунки: дизайнерські футболки та головний приз - мобільний телефон. Отож, не зволікайте!

30 червня з 18 години на вас вже традиційно чекає насичена та різноманітна програма:

  • майдан Незалежності - «Космічні вечірки»
  • площа Театральна - «З любов’ю дітям»
  • ККЗ «Райдуга» - «Пісня – душа народу»
  • вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) - «Розважальні шоу театру «Арлекін»»
  • МПКіВ «Дружби народів» - «Лялькова феєрія»
  • мікрорайон Пирогово (міський клуб №1) – «Інтелектуальний Європлюс» + Живи мистецтво у руках майстрів»

А бібліотеки-філії цієї суботи з 17 години пропонують до вашої уваги:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) Екологічна гра, перегляд літератури, конкурс та виставка дитячих малюнків про природу «Граємо разом з природою»;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Фотовиставка та перегляд літератури «Сусіди по планеті». Зоосад на подвір’ї. Спілкування з тваринами;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - Виготовлення розкладу шкільних занять (у вигляді мордочки левенятка);
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Ігри з конструктором «Зроби сам»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Показ мультиплікаційних фільмів «В країні Мультляндії»;
  • Бібліотека №8 (вул.Червоноармійська, 39) - Виставка – досьє «Х –Stream – молодіжна тусовка»;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Бібліографічний огляд і вікторина «На гостину до казки»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Майстер-клас «Подарунок своїми руками»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Виготовлення саморобок «Весела крамничка»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Майстер-клас «Життя – у вишивці, а вишивка – життя»;

Отож, до нових зустрічей! Незабутні феєричні враження чекають на вас!


Переглядів: 6786
Поширень: 0