Мистецькі вихідні

Всі завжди із нетерпінням чекають вихідних, а коли це ще й «Мистецькі вихідні», то запал та цікавість взагалі не знають меж. Нові програми, сюрпризи, подарунки на вже звичних майданчиках міста, які з кожною суботою набувають все більших обертів.

Майдан Незалежності і надалі своєю насиченою програмою змушує учасників свята покинути буденність та поринути у заворожуючий світ «Космічних вечірок». Конкурси, пісні, танці запалили справжню атмосферу гумору та активного відпочинку.

Мистецькі вихідні

Проект «Лялькова феєрія» цього разу завітав на площу Театральну. Кожен бажаючий міг долучитись до цікавих та захопливих майстер-класів, отримавши в результаті оригінальні авторські витвори. До того ж глядачів розвеселяла яскрава пісенно-танцювальна програма.

На майданчики біля ККЗ «Райдуга» хазяйнував проект «Розважальні шоу театру «Арлекін». Видовищні циркові номери в поєднанні із дотепними жартами та конкурсами створили атмосферу веселого та незабутнього відпочинку.

Мистецькі вихідні

Парк Дружби народів можна було порівняти із справжнім містом казкових героїв, до цього приклали свої творчі рученята майстрині із проекту «Арт Шабаш» - з легким розмахом пензлика у поєднанні з різнобарвними фарбами на обличчях дітвори з’являлися найрізноманітніші візерунки. Також всі присутні могли поринути з головою у світ хенд-мейду і після нескладних майстер-класів радіти власноруч виготовленим декоративним прикрасам та чарівним квітам.

А у мікрорайоні Пирогово проект «Карнавал у дворі» влаштував справжнє світське дійство. Адже сам проект спрямований на те, щоб кожен бажаючий міг перенестись у таємничий світ минулого, повчившись дворянським манерам та вивчаючи танцювальні па 15-19 сторіччя.

Мистецькі вихідні

В той же час за адресою вул.Київська, 126 (бібліотека-філія №12) проект «Пісня – душа народу» подбав про патріотичне виховання підростаючого покоління. Разом з українською піснею даний проект дає шанс побачити, як глибоко народ відчуває красу життя, яку силу уяви та багатства щирих почуттів вона несе, зрозуміти що українська пісня – це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідкує за ним від дитинства до старості.

Вже цієї суботи буде визначено володаря титулу «Кращий фанат Вінниці».

Нагадуємо, що в рамках «Мистецьких вихідних» з 16 червня по 21 липня 2012 р. для усіх бажаючих спробувати себе у ролі вигадника та попозувати на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, триває конкурс від компанії МТС на фото «Кращого фаната Вінниці». Для того щоб взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографуватися на фоні стенду МТС, який цього тижня можна знайти біля Вінницької міської ради. Далі потрібно залишити готове фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс «Кращий фанат Вінниці». На переможців чекають гарні подарунки: дизайнерські футболки та головний приз - мобільний телефон. Для цього необхідно взяти участь у Мистецьких вихідних наступної суботи на майдані Незалежності. Поспішайте, залишилось не так багато часу!

Крім того, на вас чекає ще ціла гора цінних подарунків на інших майданчиках. Для цього вам потрібно якнайактивніше долучатись до проектів та виборювати цінні бонуси: Мега-фішки та МТС- смайлики. А солодкі спонсори «Житомирські ласощі» та морозиво «Ажур» охоче подбають про рівень гормонів щастя у вашому організмі.

А наступної суботи, 21 липня, з 18 години на вас вже традиційно чекає насичена та різноманітна програма:

  • майдан Незалежності - «Космічні вечірки» - розіграш призів «Я фанат Вінниці»
  • площа Театральна - «Пісня – душа народу»
  • ККЗ «Райдуга» - «Твій час»
  • вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12) - «Лялькова феєрія»
  • мікрорайон Тяжилів - «Арт Шабаш» + «Арт інтервенція»
  • мікрорайон Сабарів – «Розважальні шоу театру «Арлекін»

А бібліотеки-філії цієї суботи з 17 години пропонують до вашої уваги:
Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Сильні, сміливі, спритні». Рухливі ігри;

  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Дивосвіт наших захоплень. Робота клубу«Цікаве дозвілля». Прикраси для оселі;
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - «Горіхове диво»(аплікації з горіхів);
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Зустріч з вінницькою поетесою Людмилою Качуровською;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Відлив з гіпсу у формах мультиплікаційних героїв і об’ємна розмальовка;
  • Бібліотека №8 (вул.Червоноармійська, 39) - « Чай – клуб» година етикету.
  • Майстер – клас по складанню серветок;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Виставка поробок «Наші руки не для скуки»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Виставка-перегляд «Мандрівка до Країни Журналії»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Настільні ігри «Ввічливе лото»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Малюнок на асфальті «Оживаючі фігури», шахове змагання (до Дня шахів в Україні);

Збирайте Мега-фішки та МТС- смайлики під час проведення «Мистецьких вихідних» та отримайте головні подарунки, а це велосипед та нетбук від Мегамоллу та мобільний телефон із золотим номером від мобільного партнера проекту МТС!

Окрім цього вже 4 серпня у Вінниці в рамках проекту «Мистецькі вихідні» стартує конкурс «Творча битва районів», підсумки якого буде відведено 23 вересня на майдані Незалежності на фінальному концерті. Умови участі у конкурсі шукайте в соціальній мережі «Вконтакте» (www.valeratime.ru/club36222690).

До нових зустрічей, яскравих вражень та сюрпризів!


Переглядів: 6441
Поширень: 0