В період активного відпочинку та спеки у всіх тільки і розмов що про моря. Проект «Мистецькі вихідні» пропонує альтернативу – море позитиву, розваг, призів та феєричних вражень.

На площі Театральній минулої суботи розмістилась справжня машина часу, двигуном якої став проект «Карнавал у дворі»: в ході веселої розважальної програми всі присутні перенеслись у атмосферу неповторних 90-их років та яскраво провели свій час. На додачу до цього яскраві іспанці заряджали публіку своїми гарячими ритмами пісень у супроводі гітари.

Справжні поціновувачі мистецтва творити зібрались на майданчику біля ККЗ «Райдуга» - територію заполонили оригінальні майстер-класи сучасних напрямків мистецтва. Майстрині проекту «Арт Шабаш» всіх, хто мав бажання навчали надавати тканині нове життя, виготовляючи із неї ніжні ексклюзивні квіти. Як завжди, на ура дітвора зустріла фейс-арт – майстрині проекту за допомогою різнобарв’я фарб люб’язно здійснювали чарівні перевтілення, вимальовуючи на обличчях цікаві візерунки.

Проект «Арт-інтервенція» за участі групи художників з різних міст України продовжує досліджувати місто засобом творчого втручання в його середовище (інсталяція, живопис, малюнок, тощо). Тому вже зовсім скоро можна чекати на те, що вулиці нашого міста збагатяться кількома новими витворами мистецтва.

Проект «Твій час», що цього разу розмістився за адресою вул. Київська, 126 (бібліотека-філія №12), допоміг всім присутнім провести свій час із користю та отримати море гарних вражень та нових умінь.

Як ви пам’ятаєте, з 16 червня по 28 липня генеральним спонсором проекту «Мистецькі вихідні» компанією мобільного зв’язку МТС проводився конкурс на кращого фаната України.

Щосуботи найактивніші учасники мали змогу сфотографуватися на фоні стенду компанії МТС. Ці фото були виставлені в соціальній мережі «Вконтакте» і за допомогою голосування було визначено переможця. Нею стала вінничанка Руслана Турчак. Вона отримала головний приз конкурсу мобільний телефон від компанії МТС, із чим ще раз щиро вітаємо її!

Окрім цього, на вас чекає ще сила-силенна цінних подарунків на інтерактивних майданчиках. Для цього вам потрібно продовжувати якнайактивніше долучатись до проектів та виборювати цінні бонуси: Мега-фішки та МТС-смайлики. А солодкі спонсори «Житомирські ласощі» та морозиво «Ажур» з радістю вам подарують солодкі заохочення.

А наші сюрпризи продовжуються! Новизною цих «Мистецьких вихідних» стало відкриття проекту «Битва районів 2», що пройшло на майданчику мікрорайону Тяжилів. Скільки ж талантів зібралось того суботнього вечора! Тут були і спів, і гра на гітарі, а також танці найрізноманітніших стилів: східні, сучасні і навіть «лунная походка» Майкла Джексона. Всього у першому відбірковому турі прийняло участь 15 чоловік, про вікові обмеження тут навіть не йшло мови. Та об’єктивне журі все ж визначило серед них 5 переможців, що у фіналі змагатимуться за надання своєму району титулу «найкращий».

Ось імена цих щасливців:

  • Олександра Берко 10 років; (східні танці)
  • Олена, 14 років (східні танці)
  • Настя Михайлова, 19 років (вокал)
  • Емануїл, 11 років (вокал)
  • Юрій Кулемін, 21 рік (вокал та гра на гатарі)

Хочемо окремо подякувати нашому генеральному спонсору проекту ТОВ «Видавництво Поділля» та солодкому спонсору призового фонду ТМ «Солодка мрія».

Отож, закликаємо усіх: не ховайте свої таланти, розвивайтесь, і будьте готові заявити про себе та свої вміння!

Наголошуємо, що беручи участь в конкурсах проекту «Мистецькі вихідні» ви маєте змогу зібрати Мега–фішки та МТС– смайлики та витратити їх, підтримавши виконавця, який на Вашу думку є найкращим та взяти участь у голосуванні за допомогою своїх трофеїв. 10 Мега фішок або МТС смайликів дорівнюється 1 голосу професійного журі.

Вже цієї суботи, 11 серпня, з 18 години на вас вже традиційно чекає насичена розважальнопізнавальна програма:

  • майдан Незалежності - «Космічні вечірки»
  • площа Театральна - «Арт Шабаш»
  • ККЗ «Райдуга» - «Вінниця - люблю»
  • мікрорайон Сабарів - Битва районів 2
  • МПКіВ «Дружби народів» - «Карнавал у дворі» та «Арт інтервенція»

А бібліотеки-філії цієї суботи з 17 години пропонують до вашої уваги:

  • Центральна міська бібліотека ім. І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе,4) - «Декоративні квіти - окраса кожної оселі» корисні поради по вирощуванню кімнатних рослин,виставка рослин;
  • Бібліотека-філія №1 (проспект Коцюбинського,49) - Наші улюбленці. Книжково-ілюстративна експозиція. Консультації лікаря зооветцентру. Спілкування з тваринами (папуга Ара, черепаха,кролі,коти,собаки,шиншила);
  • Бібліотека-філія №5 (вул. Д.Нечая,59) - «Круп’яне розмаїття»( виготовлення виробів із різних круп;
  • Бібліотека-філія №6 (проспект К.Маркса,50) - Презентація робіт народного умільця Маспощука Л.П., різьба по дереву «Диво - краса рукотворна»;
  • Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32) - Показ мультиплікаційних фільмів «В країні Мультляндії»;
  • Бібліотека-філія №8 – «Дім, сад, город» - прес-кліпінг. Скарбниця порад садоводів-любителів;
  • Бібліотека-філія №9 (вул. І.Богуна,184) - Виставка-перегляд «Мандрівка до Країни Журналії»;
  • Біблітека-філія №10 (вул. Станіславського,30) - Дитяча гра «Бал казок»;
  • Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова,189) - Читання творів в авторському виконанні «Книжковечір»;
  • Бібліотека-філія №13 (пр. Космонавтів,39) - Хіт-виставка одного жанру «Є вічні теми, а вічне в нас».

До нових зустрічей, талантів та відкритів! З нетерпінням чекаємо на вас!


Переглядів: 5323
Поширень: 0