Вінничанин Олександр Онофрійчук бере участь у міжнародному музичному фестивалі “Crimea music fest 2012”, який проходить 29, 30 і 31 вересня у Ялті. На сцену концертного залу “Ювілейний”, де проходить фестиваль, вийдуть 10 пар: зірка + молодий виконавець.

З-поміж молодих виконавців, які виступатимуть, соліст вінницького музичного гурту “Strong time” Олександр Онофрійчук — улюбленець проекту каналу “1+1” “Голоса країни”. Телеглядачі зможуть обрати найкращого на їх думку виконавця шляхом SMS-голосування.

Лоліта та Олександр Онофрійчук

Олександру симпатизує співачка Лоліта. Як інформує “Уніан”, як тільки вона почула нашого земляка, відразу ж запала до нього творчою пристрастю. Вона дала Саші цінні поради щодо майбутнього номера, а також сказала: “Саша, запам’ятай: у тебе найбільш вдячна і активна аудиторія - дівчата! Зроби так, щоб вони в цей вечір проголосували за тебе всі поголовно!”

Цього року програма фестивалю складається з трьох частин. Першого дня 29 вересня - відкриття фестивалю з програмою “Літній вечір у Ялті”. Другого дня, - шоу “Зірки запалюють!”. Цю назву дала сама співачка Алла Пугачова, яка і є художнім керівником. Сьогодні, 31 вересня, третього дня, глядачі побачать мюзикл у стилі фентезі-шоу, своєрідне театралізоване дійство із перетвореннями.

Нагадаємо, що минулого року міжнародний фестиваль зібрав кращі голоси п’яти континентів. А Гран-прі і 100 тисяч доларів журі присудило Кароліні Сото з Чілі.



Переглядів: 4953
Поширень: 0