Головна ідея п’єси - цінуйте кожну мить життя. Шість акторів-аматорів Молодіжного експериментального театру-студії  "Гвоздь" технічно робитимуть акцент не на театралізації, а на тексті і сенсі усього сказаного.

- За п’єсою два зародки беруть до рук фотоапарати і йдуть знімати усе. Але їх мама вирішує зробити аборт... - розповідає режисер Молодіжного експериментального театру-студії “Гвоздь” Валентина Монзолевська. - Далі не буду розповідати сюжет. Ми хочемо знайти відповіді на запитання: для чого сучасне мистецтво потрібно і, якщо людина талановита, то для чого їй реалізувати себе... І, врешті-решт, створити у Вінниці молодіжну творчу тусовку.

Зустріч організовують актори-аматори Молодіжного експериментального театру-студії “Гвоздь” і блогери вільного театрального форуму “Нефонтан”. За попередньою домовленістю нефонтанівці зустрічатимуться двічі на місяць, починаючи із жовтня 2012 року. Після перегляду п’єси організатори присутнім гарантують чай з печивом і головне - глибше, ніж просто обговорення теми.

У себе на Інтернет-сторінці форуму нефонтанівці відповідають для чого такі зустрічі: “розібратись разом із вами, куди рухається сучасне мистецтво; визначити, чи рухаємось ми разом із сучасним мистецтвом чи стоїмо на місці; приємно провести час і поспілкуватись із розумними людьми”.

Під час наступних зустрічей молоді люди планують познайомитись із сучасною драматургією, осінніми розповідями Анатолія Гаврилова, сучасним направленням кінематографа докфільм, театральними короткометражками.

Усіх бажаючих організатори запрошують на другу зустріч “Нефонтану” і перегляд п’єси “Фотоаппараты” до приміщення Вінницького інституту конструювання одягу за адресою пр. Космонавтів, 42. Початок показу о 18 годині.

За детальнішою інформацією звертайтесь до організаторів групи соціальної мережі "Вконтакті" "Театр-студия "ГВОЗДЬ" .



Переглядів: 4657
Поширень: 0