За умовами конкурсу фотороботи у різних жанрах, не залежно чи то портрет, чи то тематичний знімок, обмежень немає, оцінюють Інтернет-користувачі. У першому етапі конкурсу вони оберуть 32 фотографії і 10 кращих фотографів, а у фіналі — 16 моделей і 6 фотографів. Переможуть ті красуні, які отримають найбільше оцінок (кількість кліків-лайків), переглядів і коментарів на сайтах:

Цього року додається такий етап, як презентація, і на знімках мають бути вінничанки, чи ті моделі, які проживають зараз у Вінниці: дівчата, бабусі... віком від 5 до 55 років.

- Фальсифікації неможливі, бо коли людина змінює акаунти і оцінює фото з одного й того ж комп’ютера, то модератор “Яндексу” мені про це повідомляє, - говорить Володимир Козюк.

- Фактично це єдиний сервер, який повністю контролюється. Минулого року модератори вказали на дві фотографії, де були фальсифікації. Вони автоматично вибули з конкурсу. Самі судіть: у фотографії було 28 переглядів і 135 голосів. Це неможливо.

Найчастіше, за словами Володимира, на сайтах голосують за ті знімки, які викликають асоціації, такі, як дитяче фото, яке у першому турі минулорічного конкурсу зайняло перше місце, бо ототожнювалось із Альонушкою. Але перш за усе фотографії мають сподобатись глядачам. Не так важлива високопрофесійність, зазначають організатори, як художність і образ на фотографії, який фотографу вдалось зловити, зафіксувати неповторну мить, відкриту душу.

Окрім того, яку саме номінацію присудити і якій фотографії визначать члени журі. Окрім призових місць будуть ще й заохочувальні.

- Іноді достатньо харизматичного погляду, емоції, - говорить одна із членів журі Людмила Бушинська. - Можливо ми побачимо нові обличчя, нових фотографів, цікаву ідею, чи момент подачі. Для мене, людини, яка створює український одяг, буде цікаво побачити етнічні образи. Мені хочеться побачити образи, які несуть добро, любов, радість. Чудово, коли дівчина вродлива, має гідність і розумна.

Інший член журі, Ярослава Куряча, при відборі кращих робіт буде враховувати ексклюзивність, природність, ніжність і гармонійне поєднання зовнішньої краси і внутрішньої.

Експозиція робіт-фіналісток розміститься напередодні 8 березня 2013 року у галереї “ІнтреШик”. Підсумки конкурсу оголосять у березні 2013 року.

Для конкурсу фотографії надсилати на електронну адресу [email protected] з позначкою “на конкурс”.

Фото приймаються до 31 грудня 2012 року.

До складу журі входять:

  • Володимир Козюк — заслужений художник України,
  • Ольга Кожуховська — директор клубу “Спорт-Тайм”,
  • Людмила Бушинська — директор РЦСМ “АртШик”,
  • Григорій Дерун — засновник ювелірного центру “Діадема”,
  • Олег Гулько — засновник журналу “Афіша”,
  • Ярослава Куряча — “Міс Україна -2011”,
  • Юрій Басюк — головний редактор Інтернет-видання “Вінниця.іnfo”,
  • Євген Майданик — директор Вінницького міського палацу мистецтв “Зоря”,
  • В’ячеслав Узєлков — інтерконтинентальний чемпіон з боксу,
  • Володимир Подолян — дизайнер,
  • Володимир Продивус — нардеп України.



Переглядів: 5853
Поширень: 0