Першими у величі барабанних звуків вийшов ансамбль барабанщиків “Барвінок”. Більше трьох десятків різних ударних інструментів в руках парубків в козачих різностроях просто вводять в транс ритму та магію дійства.

ансамбль "Барвінок" з головним Дідом Морозом Вінниці

Далі були номери кращих вокалістів міського палацу.

вокалісти

Жару пристрасті підкинув дует танцівниць живота.

танець живота

А повністю розпалив ватру смаку та витонченості танець у стилі вог від уже культової танцювальної групи “Еліт пауер”.

Завершували презентацію вінницьких талантів чемпіони міста з “Стратінейджера” команда 26 школи “Нон стоп”, які показали новорічну феєрію у стилі Леді Гага.

танаць у стилі вог від танцювальної групи "Еліт пауер"

Потім всі абітурієнти, які приїхали з Боярки (Київська область), Чорнобая (Черкаської області), Козятина, Сум та Запоріжжя отримали посвідчення помічників Діда Мороза, щоб його через п\'ять днів змінити на сертифікати магів першого рівня.

У програмі школи майстеркласи з новорічних флешмобів, ігри КВН, змагання з Караоке, Перший світовий чемпіонат з колядок та щедрівок, фешен шоу “Снігурка-2013”, реп фестиваль привітань, кінофестиваль “Пригоди Діда Мороза”, а ще екскурсія на фабрику “Рошен” і багато, багато спілкування з новими та старими друзями. Все завершить Третій саміт Дідів Морозів та Снігурок, де буде визначено самого швидкого Діда Мороза України, самого сильного Діда Мороза України та проведений традиційний матч між Санта Клаусами та Дідами Морозами з хедболу “Євро-2013”.



Переглядів: 5101
Поширень: 0