Кубки танцюристи отримали за другі місця: формейшн afro-jazz і соло у виконанні Яни Мелешко. Усі хореографічні постановки підготував керівник студії сучасного танцю “Just Dance” Гліб Зельгін. Нагадаємо, що у 2004 і 2007 роках він ставав фіналістом Чемпіонату світу зі степу.

За словами наставника танцюристів Гліба Зельгіна, виступ його 13-ти студійців вважається досить непоганим, оскільки дехто займається лише шість місяців і це їх перша участь у такого рівня конкурсі.

- Дуже цікаво на фестивалях спостерігати за іншими танцюристами, - розповідає Гліб Зельгін. - Я знав, що буде конкуренція. Тому коли створювалась композиція afro-jazz намагався не йти стереотипними і стандартними шляхами. Моє завдання було якомога більше занурити глядача у світ природи за рахунок не звичних для людини рухів, копіюючи тварин і навколишній світ, створити відчуття легкості і лісу.

Такі конкурси, ділиться оповідач, стимулюють до кращої роботи і результату, адже танцюристи бачать певний результат і чують критику зі сторони.

Уперше фестиваль “Столиця запрошує” відбувся у 2007 році. У ньому взяло участь 560 танцюристів і 18 колективів. Шостий фестиваль, який відбувся у 2012 році, зібрав 2 100 учасників (51 колектив) з Росії, Молдови, України.

Заняття студії сучасного танцю “Just Dance” проводяться за адресою вул. Київська, 4. Довідки за телефоном: (093) -16-78-190



Переглядів: 6593
Поширень: 0