У приміщенні МПМ "Зоря" комісія оцінювала виступи усіх, хто подав заявки на участь у відборі. Учасники, заповнивши анкети, чекали у холі, поки їх покличуть на сцену, де вони імпровізуватимуть під обрану організаторами музику. Звідти танцівники поверталися емоційні й схвильовані.

- Чи пройшла відбір, мені згодом мають повідомити по телефону. На роботі ще не знають, куди я відпросилася, - посміхається 22-річна Марія Баталова. - Працюю викладачем іноземних мов, але танцями з дитинства займаюся. Джаз-фанк, хіп-хоп дуже подобається.

учасниця кастингу "Танцюють всі"

Поруч сидять двоє хлопців, один заповнює анкету, другий, каже, прийшов підтримати товариша.

учасники кастингу "Танцюють всі"

- Багато разів дивився проект по телевізору, спробувати власні сили друзі підштовхнули. Хочу побачити, на що здатен, - розповідає 19-річний Антон Матіас, майбутній хореограф.

Антон Матіас

17-річну Анастасію Глуханюк підтримує мама. Дівчина розповіла, що на участь у відборі її надихнули телевиступи інших учасників.

учасниця кастингу "Танцюють всі"

- Бально-спортивними танцями займаюся давно, на проекті вперше, - каже Настя. - Дуже хвилююся, що у мене нічого не вийде. Але дуже хочеться пройти далі. Мрію досягнути більшого у бальних танцях, відкрити свою школу, адже танці - це сенс мого життя.

Її тезка, 23-річна Анастасія Бобрович, не знімаючи навушників, уважно читає договір учасника.

Анастасія Бобрович

- Навчаюсь на актрису у театральній студії, прийшла, мабуть, тому, що дуже хочеться сьогодні танцювати, - говорить дівчина. - Про кастинг тільки вчора дізналася, але не впевнена, чи піду на сцену. Можливо, умови договору ще не підійдуть. Як надумаю, танцюватиму пластику, хоча раніше танцювала хіп-хоп. Тепер віддаю перевагу класичній музиці.

Журналіст телепроекту "Танцюють всі" Олександра Перькова працює тут із третього сезону.

Журналіст телепроекту "Танцюють всі" Олександра Перькова

- Наші знімальні групи виїхали у різні міста України, де протягом двох тижнів відбуватимуться кастинги, - розповідає Олександра. - У четвертому сезоні у 20-ці кращих танцюристів була вінничанка Лідія Соклакова. Колись вона так само, як і сьогоднішні учасники, прийшла на кастинг. У проекті шлях завжди однаковий. Сьогодні танцюристи, які приходять на відбір, намагаються бути універсальними, вчать різні стилі. Не обходиться й без курйозів: якось дівчина на сцені так закрутилася, що впала за куліси.

Скільки загалом вінничан подали заявки на участь у відборі, організатори не кажуть, мовляв, це конфіденційна інформація.



Переглядів: 8241
Поширень: 0