- Бальними танцями я займаюся із 4-х років, - розповідає дівчина. - Понад 10 років навчалася у коллективі, який був спрямованій на коцертні виступи. Але через те, що група розпалася, нас залишилося лише шестеро, тренер нічого не запропонував. Тому кожен пішов своєю дорогою.

Вікторія продовжила свій танцювальній шлях у студії, яка була направлена на виступи на змаганнях. Після навчання у танцювальній студії Вікторія довго думала над тим, чим вона хоче займатися далі. Але, окрім як у танцях, себе більше ніде і не бачила.

- Це не лише тому, що я їх училася. Це насправді невід’ємна частинка мене самої. Це те, у чому не потрібно грати, «одягати» маски, ти така, яка ти є… справжня.

Вікторія під час робочого процесу

Згодом прийшла ідея відкрити свою танцювальну студію. Розклеєні афіші у громадському транспорті допомогли дівчині знайти учнів. Спершу навчала діток. Але через деякий час зрозуміла, що навчати дітей це "не її" і вирішила віддати перевагу дорослим. Розклеювала оголошення про набір на навчання бальних танців учнів від 15 до 65 років. Зараз Вікторія навчає більше 15 пар. На запитання, чи вдається справлятися із такими учнями, Вікторія відповідає, що так, хоча і вони бувають неслухняними.

Вікторія разом із своїми учнями

Причини, які спонукали людей прийти до танцювальної студії Вікторії, різні. Когось привела дитяча мрія, хтось бажав знайти друзів, змінити щось у житті, врешті – решт, з користю провести свій вільний час.

учні вікторії

Танці змінюють багатьох. Як саме вони «затанцювали» у житті учнів Вікторії?

-Після того, як прийшла на навчання до Вікторії, моє життя змінилося кардинально, - розповідає учениця Наталя. – Мені було 26. Я завжди мріяла стати танцівницею, але у дитинстві ця мрія не здійснилася. А тут подруга розповіла про танцювальну студію Вікторії, і я вирішила - а чому б і ні. Уже танцюю більше 4-х років. Саме тут я стала у пару із хлопцем, який уже є моїм законним чоловіком. Танці допомогли мені знайти того ... єдиного.

Наталя та її чоловік Олег

За словами Наталки, вона просто захворіла танцями. Коли приходять вихідні, то разом із чоловіком відчувають якусь пустоту, наче чогось не вистачає…

Сергій, якому за 40, прийшов у танцювальну студію тому, що хотів навчитися звичайному класичному вальсу. Та за сім років навчився набагато більшому.

Сергій

- Я викладач у Технічному університеті, - говорить Сергій. - Для моїх колег та студентів не є новиною те, що я займаюся танцями. Навпаки, вони цим пишаються. Разом із партнеркою уже неодноразово брали участь у студентських балах, які проходили у нашому університеті. Щоб сказати, що танці якось кардинально змінили моє життя, такого немає. Але почуваю себе краще як фізично, так і морально. Я знайшов нових друзів, з якими весело проводжу час .

Для більшості учнів Вікторії заняття танцями це лише хобі. Але дівчині, якій вдалося організувати дорослих людей, хочеться більшого. Як і у кожного хореографа, у Вікторії Сокур є мрія - вона прагне, аби її учні брали участь у різноманітних танцювальних конкурсах. Хотіли більшого, ніж просто провести час із користю…

Вікторія разом із своїми учнями

- Хотілося б бачити результати своєї роботи, - каже Віка. – Мрію, аби вони виступали, брали участь у конкурсах. Для їх заохочення влаштовую змагання між парами. Ми брали участь у обласному чемпіонаті з танців і там, у номінації «Сеньйори» (змагання між тими, кому за 35 років), мої пари зайняли призові місця. Це для мене дуже важливо. Адже саме тоді я переконуюся у тому, що все роблю недаремно.

Вікторія разом із своїми учнями

Учні Вікторії відгукуються про тренера лише позитивно. Організована, наполеглива, творча, вимоглива. А от наймолодша 17-річна вихованка Вікторії Саша Телегузова охарактеризувала свого викладача ось так: «Для того, аби творити прекрасне, потрібно самому бути чистим душею».

Олександра Телегузова із своїм партнером

Для тих хто хоче, що б танець увірвався і у їх життя, може завітати до танцювальної студії Вікторії. Саме 1 березня розпочнеться набір групи, яка буде займатися у середу і п\'ятницю на 19:00 годину,

2 березня відбудеться набір для групи, що буде займатися у вівторок на 20:00 годину та у суботу на 11:00 годину.

Якщо у Вас виникло бажання прийти на танці телефонуйти за цим номером телефону: 063 695-08-02 або ж 066 717-08-10.


Переглядів: 11630
Поширень: 0