Зорій Файн та Ірина ФренкельВ рамках мистецького проекту «Арт-Хол», який реалізовується за сприяння міського департаменту культури, до Дня святого Валентина відбулось відкриття фотовиставки Зорія Файна.

30 робіт одного з кращих фотографів Вінниці прикрасили хол адмінбудівлі міської ради. Романтична виставка передає щирі та невимушені почуття кохання та закоханості вінничан різного віку.

Зорій Файн, який прожив з дружиною у шлюбі 23 роки та виховує трьох діточок, закликає закоханих берегти свої почуття: «Безглуздо витрачати життя тільки на самих себе, кохайте один одного та даруйте коханим радість, адже День святого Валентина – це самий прекрасний день у році».

«Ця виставка дуже «жива» та демонструє справжні людські почуття, - каже директор департаменту культури Ірина Френкель. – А найбільше мені до вподоби, фото немолодої пари, яка пронесла почуття через роки».

Відкриття виставки відбулося під музичний супровід вихованців Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» та Вінницької дитячої музичної школи № 1.

До 25 лютого усі відвідувачі мерії зможуть насолодитися красою почуттів, які автор фото так майстерно передав за допомогою об’єктиву.



Переглядів: 3863
Поширень: 0