Учителі музичної школи №1 демонстрували свої  таланти

За вісім десятків років вчителі школи спромоглися привити почуття прекрасного сотням учнів. І нехай не всі вони стали видатними музикантами, проте вони з вдячністю та теплотою згадуватимуть роки свого навчання та улюблених наставників. Десятки вдячних учнів у залі та сотні по всьому світу можуть приєднатися до найщиріших вітань та побажань здоров’я тим учителям, що уже на пенсії, а також неодмінно згадати добрими словами тих, що залишили по собі вдячні спогади у серцях своїх учнів. Необхідно відмітити, що у сьогоднішньому педагогічному складі школи, як мінімум, третину складають ті, хто свого часу ходив до школи навчатись. Тепер вони гідно продовжують справу блискучих та високопрофесійних викладачів Вінницької дитячої музичної школи № 1.

Учителі музичної школи №1 демонстрували свої таланти

На звітному концерті викладацький колектив школи продемонстрував високу виконавську майстерність. Виконувались кращі зразки класичної музики: складні п’єси та популярні теми, які щоразу бурхливими оплесками зустрічав зал заповнений учнями та їх батьками, колегами та друзями школи та учителів.

Учителі музичної школи №1 демонстрували свої  таланти

Розпочав концерт «Хвилини натхнення» виступ ансамблю викладачів відділу духових та ударних інструментів. Далі у виконанні знаних педагогів звучали твори Баха, Вівальді, Моцарта, Паганіні та інших композиторів. Чарівні звуки супроводжував зі смаком підібраний відеоряд, що допомагав слухачам зануритись у вир чудової музики. Вчителі Юрій Кшивак, Діана Степаніщева, Аріна Городецька, Андрій Гавлюк, Яна Пекарчук, Костянтин Яровий, Віктор Степанчук, Вікторія Оленич, Віталій Дьяков, Наталія Морева, Олександр Собчишин, Оксана Кулик чудово виконали свої музичні номери. Духовну красу українського народу та мелодійність українських пісень продемонстрував у своєму виконанні вокальний ансамбль викладачів. Заключні номери концерту були наповненні запалом та експресією у неперевершеному виконанні оркестром викладачів творів Астора П\'яццолли «Лібертанго» та Даріуса Мійо «Бразильєра», де партію фортепіано виконала сама директор Вінницької дитячої музичної школи № 1, кандидат мистецтвознавства Тетяна Бурдейна-Публіка. У невеличкому залі, заповненому друзями школи та шанувальниками класичної музики, довго лунали захоплені оплески на адресу талановитих викладачів.

Учителі музичної школи №1 демонстрували свої таланти

Чекаймо на наступні звітні концерти, які познайомлять слухачів з учнівськими талантами, що навчаються у Вінницькій дитячій музичній школі № 1.



Переглядів: 6922
Поширень: 0