роботи учасниць

Його учасники – дружини військовослужбовців та жінки-військовослужбовці, які проходять службу у військових частинах Вінницького гарнізону, а у вільний час самовиражаються у різних видах народної творчості, дарують приємні хвилини спокою і затишку собі, а оточуючим – гарний настрій.

Загалом на конкурс було представлено понад 45 робіт. Серед них – вироби з бісеру, вишиванки, макраме, різножанрову палітру художнього мистецтва представляли картини написані маслом, гуашшю тощо.

роботи учасниць

Оцінювало роботи конкурсантів компетентне журі до складу якого увійшли офіцери управлінь та служб Командування Повітряних Сил.

– Усі без виключення представлені роботи, – говорить голова журі – заступник командувача з виховної та соціально-психологічної роботи – начальник управління з виховної та соціально-психологічної роботи Командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Олег Грунковський, – вирізняються довершеною художньою майстерністю, випромінюють позитивну енергетику, адже у кожній з них вкладено частинку душі. Гадаю, що схожі конкурси ми проводитимемо частіше а не лише до свят та визначних річниць.

роботи учасниць

За підсумками огляду-конкурсу народної творчості у номінації “За кращу творчу ідею та багатожанровість” визначено роботу солдата Аліни Стрельцової, у номінації “Перлина традицій” – сержанта Ольги Шуляк, в номінації “Оригінальність та майстерність” – працівника Збройних Сил України Олени Габрук, в номінації “Оригінальність та майстерність” – працівника Збройних Сил України Лариси Павліченко.

Усіх лауреатів конкурсу нагороджено грамотами та цінними подарунками.



Переглядів: 4917
Поширень: 0