«DukeTime» - це шестеро молодих та привабливих солодкоголосих хлопців (три баритона, два тенори та бас), які почали разом співати ще у 2004 році. Талановиті Ігор, Володимир, Григорій, Іван, Гарік та Микола – справжні професіонали. Вони не визнають фонограм, тому що обожнюють дарувати живі емоції живими голосами.

DukeTime у Вінниці

Репертуар «DukeTime» вражає різноманітністю – для вас вони заспівають українських народних пісень, популярні та знані теми, уривки з опер, радянські шлягери, джазові стандарти, світові хіти, а також власні оригінальні авторські композиції. Від Моцарта до «Queen», від «Мурки» до «Beatles» - їм під силу виконати все! Щиро, чуттєво, по справжньому!

DukeTime у Вінниці

Майже два роки тому, під час свого першого гастрольного туру по країні «DukeTime» підкорили вінницького слухача своїми оксамитовими тембрами сильних голосів, шаленою енергетикою та умінням імпровізувати. З того часу вони засвітились у кількох тв-шоу, презентували три відео роботи та вдосконалили власну виконавську майстерність. Злагоджене виконання одеського вокального секстету викликає щире захоплення у шанувальників якісної вокальної музики.

Універсальний багатоголосий колектив-оркестр «DukeTime» співатиме у Вінниці вже скоро. Поспішайте придбати квитки за телефоном 69-17-31.

Початок концерту - 4 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Квитки (від 50 до 120 грн.) можна придбати на першому поверсі Універмагу або у Будинку офіцерів.
 


Переглядів: 4902
Поширень: 0