тиждень актуального мистецтва«Моє життя в контрасті» - таким буде підзаголовок ТАМ, який об’єднає українських та польських митців у спробі подолати простір та розширити уяву глядачів, виявляючи себе у живописі, графіці, перформансах, музиці, слові.

Арт-партнером проекту є мистецьке об’єднання «Дзиґа» та Інститут актуального мистецтва, які з 2008 року проводять у Львові насичені різноманітними подіями Тижні актуального мистецтва. Вінницькі партнери акції – ГО «Лабораторія актуальної творчості» та його голова Олександр Никитюк, а також РЦСИ АртШик.

Проект включатиме в себе три мистецькі вечори та конференцію, створить простір для діалогу митців та спробує подолати бар’єр між глядачем та актуальним мистецтвом. Буде створено простір для творення, пошуку та генерування новітніх тенденцій у мистецтві, творчий процес буде представлено вживу. До Вінниці з’їдуться цікаві митці на чолі з культовим львівським художником, куратором «Тижня актуального мистецтва» Влодко Кауфманом. Буде представлено синтез мистецтв: твори на межі музики та візуального мистецтва, перформанси, відеоарт та багато іншого.

ПРОГРАМА ПРОЕКТУ

25 березня – Відкриття мистецького проекту «Ревізія: моє життя в контрасті». Початок о 17.00.

Буде представлено експозицію проекту, що складатиметься з робіт Антона Варга (м. Ужгород), Збігнєва Войцеховскі (Польща), Михайла Барабаша (м. Львів), Влодко Кауфмана, Сергія Петлюка, Стаса Туріна, Ярослава Футимського (м. Львів). Згодом презентують каталог львівського «ТАМ 2012» з відеотрансляцією.

28 березня – Проект електроакустичних інтерпретацій Джона Кейджа та Романа Гаубенштока-Раматі. Початок о 18.00.

Виконавці – Юрій Яремчук (саксофон) та Остап Мануляк (електроніка).

29 березня – Офіційне закриття проекту. Початок о 18.00.

Першою частиною представлять проект «Мистецтво перформансу» у виконанні Юрія Білея (м. Львів) та Павла Ковача (м. Ужгород). У другій частині аудіовізуальний проект продемонструють Михайло Барабаш та Остап Мануляк (м. Львів).



Переглядів: 3905
Поширень: 0