Людмила АлфімоваЛюдмила Алфімова відома вінничанам, як актриса, яка знялася у комедії «За двома зайцями» та у легендарному радянському фільмі «Весілля в Малинівці».

Сьогодні, 26 березня кожен бажаючий може прийти на творчу зустріч із народною артисткою України Людмилою Алфімовою до кінотеатру "Родина". Вхід вільний.

- 26 березня о 15.00 годині в приміщенні кінотеатру «Родина» відбудеться творча зустріч із народною артисткою України Людмилою Алфімовою. - говорить директор кінотеатру "Родіна" Галина Боднар. - Під час зустрічі з актрисою покажуть документальний фільм про Людмилу Алфімову, який триватиме близько години.

Довідка:

Народилася Людмила Алфімова 04.09.1935 у Харкові. Заслужена артистка СРСР.

У 1958 році Алфімова закінчила Харківський театральний інститут (майстерня Л.Сердюка і М.Покотило). У 1960-1963 - актриса Київського театру юного глядача, з 1963 р - актриса кіностудії ім. О.Довженка.

Першою роллю в Людмила Алфімова в музичній комедії "За двома зайцями" в ролі черниці Мирон кіно була Марійка у фільмі Юхима Гаккеля "Моє покоління", в якому вона зіграла відразу після закінчення інституту. У 1961 році Алфімова знялася в музичній комедії "За двома зайцями" в ролі черниці Мирон.

У 1967 році вийшов і ось уже тридцять років не сходить з наших телеекранів полюбився багатьом кінофільм "Весілля в Малинівці". Людмила Алфімова зіграла в ньому одну з головних ролей - дружини партизанського командира Софії.кінофільм "Весілля в Малинівці". Людмила Алфімова зіграла в ньому одну з головних ролей - дружини партизанського командира Софії

Всього за свою кар\'єру Алфімова зіграла в сорока фільмах. Крім того, вона озвучувала фільми (близько 170).

В даний час Алфімова живе в селі Печера Тульчинського району Вінницької обл.

 Читайте також:

Вінницька "Родина" стане одним з семи українських кінотеатрів, де в квітні демонструватимуть фільми в рамках Тижня іспанського кіно.



Переглядів: 6068
Поширень: 0