Напевно кожен мешканець нашого рідного міста, чув про колектив Вінницької обласної філармонії, а точніше, про Академічний ансамбль пісню і танцю «Поділля», який репрезентує найкращі перлини народного мистецтва у своїй концертній діяльності. Так, цієї весни до нас у гості завітає «побратим» нашого відомого колективу, а саме - Заслужений академічний буковинський ансамбль пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії, який здивує вінничан своєю високою професійною майстерністю та винятковою колоритністю.

Заслужений академічний буковинський ансамбль пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії

Колектив було засновано ще в середині сорокових років минулого століття. Впродовж багатьох років творчого зростання чернівецьких артистів, змінилося багато художніх керівників і звичайно виріс їх вокально-хореографічний рівень.

Проте з приходом на керівну посаду Андрія Кушніренка ансамбль почав тріумфально виступав у союзних республіках, став заслуженим і нарешті, відзначивши своє 60-річчя, та виріс до академічного.

Своїм натхненним мистецтвом Заслужений академічний Буковинський ансамбль пісні і танцю оспівує красу рідного краю, дарує людям естетичну насолоду, робить свій вагомий внесок у національне відродження і розвиток української музичної культури.

Кожен виступ цього колективу завжди захоплює умінням зачаровувати крізь призму народних мелодій і танців своїм довершеним виконанням національних музичних скарбів.

афіша

Отже: 16 квітня о 18:30 на Вас чекатимуть артисти Заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю, Чернівецької обласної філармонії на заключному концерті з абонементного циклу «З народної музичної скарбниці».

До зустрічі у концертній залі Вінницької обласної філармонії.



Переглядів: 4522
Поширень: 0