Протягом двох тижнів всі бажаючі зможуть помилуватись виставкою - це близько 30-ти художніх робіт: рисунки, аплікації, цікаві композиції. Основною темою творчості 16-річної дівчини є природа, оскільки саме вона є головним натхненником у її творчості, мабуть, недарма її ім\'я збігається із назвою чарівної квітки.

Лілія Кушнір  із керівником Барабашем Віктором Вікторорвичем

Лілії властиві власний підхід до творчості та креатив. Наприклад, одна їз її робіт з\'явилася абсолютно спонтанно - коли їй на очі потрапили старі глянцеві журнали, які її мати вже збиралась викинути. Та дівчина вправно використала ці матеріали, і дуже швидко під її руками народилась чудова яскрава аплікація. Отже, у творчості головне - бажання та натхнення, і народжений ними - справжній талант. У планах дівчини продовження свого творчого шляху - вступ до художнього училищу а Львові, а в перспективі - і до Національної академії мистецтв.

Отож, запрошуємо вас на відкриття персональної виставки Лілії Куліш, яке відбудеться сьогодні 02 квітня 2013 року о 17 годині у холі Вінницької міської ради.

Більше про Лілію Куліш можна дізнатися у прикріпленому файлі.



Переглядів: 3215
Поширень: 0