Дощової днини завітав до Вінниці співочий секстет DukeTime, але це не завадило їх прихильникам, особливо прихильницям, заповнити концертний зал та з нетерпінням очікувати появи на сцені гурту, який ще у 2011 році підкорив жителів нашого міста своїм потужним звучанням. Самими лише голосами DukeTime створюють насичену музичну палітру: здається звучать труби та тромбони, скрипки та барабани, але на сцені лише вони: Ігор, Микола, Володимир, Гарік, Григорій та Іван. Вони привабливі, пластичні та надзвичайно щирі.

концерт гурту DukeTime

Солодкоголосі хлопці починають з улюблених всіма хітів на англійській та французькій, і навіть ті, хто не знає слів та не знає мови, підспівують. А коли, згодом, починає звучати у дещо блюзовій манері «Ой, ти Галю», публіка просто шаленіє від захвату. Співаки постійно змінюють ритм, імпровізують, сповнюючи знайомі пісні фантазійними музичними експромтами. А народну «Ти ж мене підманула» вони взагалі виконують у дивній суміші з хітом «Sex-bomb». Еклектичні та рухливі композиції – головний козир шести одеських хлопців у справі завоювання прихильності публіки.

концерт гурту DukeTime

DukeTime – справжні одесити: вони каламбурять, кумедно рухаються, дарують посмішки залу. А ще співають попурі з пісень про Одесу-маму самі та диригуючи залом. І потім хвалять вінницьку публіку за співучість. А як проникливо вони виконують пісню з кінофільму «17 мгновений весны»! DukeTime – визнані майстри акапельного співу, але в них є і власна пісня-виключення. «Нота» - поп-пісня про те, що вони люблять більше за все - про музику, виконується у інструментальному супроводі.

концерт гурту DukeTime

Тенор Володимир Кошельник блискуче виконує попурі з популярних оперних арій – це його коронний номер. Бас Гарік Горяну створює ритм колективу, лірично-поетичний Григорій Тєрєхов чудово імітує інструменти, баритон Іван Адамов має голос широкого діапазону, у Ігоря Царука академічний голос, а Микола Карабаджак – це просто людина-дзиґа. Ось він зникає за кулісами і раптом з’являється в образі того самого корейця, аби станцювати та заспівати божевільний хіт «Gangnam Style»! Зал шаленіє!

концерт гурту DukeTime

Чудовий концерт подарували вінничанам DukeTime! А вже сьогодні ввечері вони співатимуть знову - ще один, більш камерний концерт акапельного гурту відбудеться у галереї «Арт-Шик».



Переглядів: 12891
Поширень: 0