За допомогою звичайних різнокольорових смужок з паперу можна стрити надзвичайну красу! В цьому впевнена 10-річна вінничанка Анна Лавренчук, яка навчається в школі №11 ! 

Завдяки своїй наполегливості, Аня навчилася дивувати оточуючих своїм талантом. Близько року назад, дівчинка почала відвідувати творчий гурток на базі церкви Святої Богородиці, що знаходиться в районі Старого міста, там вона і навчилася виготовляти різноманітні поробки.

      Анна Лавренчук квіллінг 

"Першим моїм трорінням став новорічний шар, який був прикрашений звичайним горошком у стилі "квіллінг", - розповідає дівчина. - Наступним витвором стала кухонна дощечка, яку я прикрасила квітами. На одну роботу я витрачаю близько двох днів".

       кухонна дощечка

"У вільний від навчання час , я полюбляю читати книжки та гуляти з друзями,- каже маленька вінничанка,-  а ще уже 7 місяць поспіль відвідую Палац дітей та юнацтва, а саме творче об\'єднання барабанщиць."

"Ансамбль Барабанщиць"

Довідка:

Квіллінг - це, простіше кажучи, бумагоскручення. Або, як його ще називають, паперова філігрань. Його зміст полягає в тому, що зі скручених довгих паперових смужок, яким надали якусь форму, складають композиції. Наприклад, вони можуть служити картиною або прикрасою на листівці. Є кілька основних форм, застосовуваних у квілінгу, хоча фантазію майстра ніщо не обмежує.

Анна Лавренчук


Переглядів: 7488
Поширень: 0