У День бабусі ігри та розваги були розраховані на будь-які вікові категорії, де кожен міг знайти для себе щось цікаве та пізнавальне. А дітвора мала можливість в черговий раз подякувати своїм мудрим, ласкавим та натрудженим бабусям.

День бабусі

На площі Театральній розгорнулась ціла вокально-хореографічна феєрія від вихованців Центру розвитку дітей та юнацтва "Дивосвіт". Також усі бажаючі змогли долучитись до Дня бабусі і подякувати найріднішим людям. Як виявилось, найбільше бабусь люблять за їх смачний борщ.

На майдані Незалежності панував настрій справжнього року та нестримного запалу, який усім присутнім забезпечив проект «Твій час» (організатор – Регіональний центр соціального захисту молоді «Connection»). Мало хто із присутніх зміг втриматись від запальних рокових композицій таких рок-гуртів як «Sunset», «Pills for Ellys» та «The Rocksteady». Коли на сцену вийшли останні, то навіть небо не витримало та додало свого драйву у вигляді зливи. Та навіть і це не одразу зупинило виконавців.

Міні проект "Night dance club open air", не дивлячись на наступи підступного дощу, все таки відбувся на майданчику при вході в ПКіВ «Дружби народів». Глядачів очікувала цікава мандрівка у нічні танцювальні клуби світу, знайомство з культурою відпочинку в них. На цей раз основою клубної культури стали мильні бульбашки та піна. Піну хлопці на майданчик не привезли, але вдосталь розповіли про те яку роль вона відіграє в нічних клубах. Мильні бульбашки, які розігрувались у різноманітних конкурсах, стали гарною прикрасою проекту.

Міський клуб Сабарів зміг задовольнити потреби усіх вікових категорій. Спочатку свій виступ на цьому інтерактивному майданчику глядачам дарував хор «Осінні барви». Їх естафету перейняли учасники студії танцю «Сальса-клуб». Для дітвори проводились цікаві ігрові конкурси, а також справжній майстер-клас із сальси.

8 червня також стартував культурно-суспільний проект «Галявина творчості». Відкривали проект вихованці естрадної студії «Браво», проводились майстер-класи з об’ємної аплікації, петриківського розпису, боді-арту, виготовлення божих корівок, рамок з журнальних листівок, вироблялись мильні бульбашки в домашніх умовах. Окрім майстер-класів проводились розважальні конкурси та ігри.

Не минуло це свято бібліотеки-філії Централізованої бібліотечної системи. Наприклад бібліотека-філія імені Н.К.Крупської привернули увагу громадськості, особливо молодого покоління та дітей до найповажніших членів родини, берегинь роду, янголів-охоронців сім\'ї – бабусь та провели свято «Лагідні бабусині руки». Вони досягнули своєї мети, створивши святковий та позитивний настрій для всіх присутніх.

На майданчику біля бібліотеки-філії №11 учасники студії східного танцю "Альфараш" виконували групові танці та соло. Всі бажаючі змогли долучитись до майстер-класу по тістопластиці, в результаті чого створили чудовий заквітчаний торт.

Всі активні учасники вищеперерахованих інтерактивних проектів змогли отримати не лише чудовий відпочинок, а й гарні подарунки від спонсора проекту – ТРЦ «Мегамолл». Переможці отримували сертифікати на гру в боулінг та квитки на дитяче тематичне свято в ігровому кафе «Мегамоша».

А ось і програма на суботу 15 червня 2013 року!

З 17.00

Майдан Незалежності – «З любов’ю дітям»

З 18.00

  • Площа Театральна – «Сальса-клуб»
  • Парк «Дружби народів» - «Dancing it\'s my life»
  • Мікрорайон Тяжилів - «Night dance clubs open air» та «Арт Інтервенція»
  • На майданчику біля ККЗ «Райдуга» 14.06 та15.06.2013р., починаючи з 17 години пройде проект «Галявина творчості».

Чекаємо на вас! Гарний відпочинок та приємні сюрпризи – гарантовані!



Переглядів: 5845
Поширень: 0