Сюжет кліпу досить простий - в буквальному сенсі слова вбивши любов свого життя, головний герой (його роль дісталася музикантові Олексію Зацерковному, він же - Leha-B5) страждає настільки відчайдушно, що врешті-решт опиняється в палаті психіатричної лікарні. І поки звучить пісня, глядач проходить разом із ним кілька кіл цього нехитрого особистого пекла, де закономірним фіналом стає розряд електрошоку.

У ролях цього драматичного любовного відео-сюжету також засвітилися - Olya Tra, Олексій Крикливий, Вероніка Криклива, Andru Flure і сам Koldun.

Хоча група "60 Hertz" вже припинила своє існування, автори активно просувають свій новий витвір у соціальних мережах і вже отримали достатньо позитивних відгуків. Днями повинен прийти відгук від каналу "A-One-Україна". Якщо і там кліп буде прийнятий прихильно, то незабаром вінничани засвітяться й на екранах телевізорів.

Про особливості зйомки розповідає оператор Нестор Підгурський.

- Як довго знімався кліп?

- Знімальних дня було всього два. Але між ними - досить велика перерва. Перший раз знімали ще наприкінці лютого. Зйомки тривали кілька годин і проходили в будинку батьків Koldun\'а. Складніше було зібрати людей для другого дня зйомок, оскільки у всіх - робота або навчання. Тому вдруге ми зібралися лише 18 травня. І в цей день знімали в стоматологічному кабінеті вінницької школи, де працює наш друг, барабанщик гурту "The Moon Belongs To Everyone" Андрій. Ще тиждень пішов на обробку відзнятого матеріалу і врешті кліп був представлений глядачам.

- Наскільки вдало складається творчий тандем Koldun - Підгурський і в чому секрет вашого успіху?

- У Koldun\'а є багато цікавих ідей для зйомок, а мені цікаво працювати над такими ідеями. Бажання спробувати себе у зйомці кліпів у нас співпали, Koldun відмінно справляється з написанням сценаріїв і режисурою, активно вчиться монтувати відео. Ну, а я вдосконалюю свої навички оператора. Тобто ніякого секрету немає. Все досить просто - нами рухає бажання творити і нам це подобається!

- Скільки коштує у Вінниці відзняти такий кліп?

- Конкретної ціни немає, тому що в даному випадку абсолютно всі працювали за ідею. Ну, а в цілому вартість залежить від сценарію, оренди приміщень, апаратури і т.п.


Переглядів: 3203
Поширень: 0