Відомий американський репер Klass Money звернув увагу на творчість вінницького дуету The Drankers - Mr.Kur (Юрій Винокуров) та Mill Kee (Олександр Молочний). Результатом стало успішне співробітництво музикантів із різних континентів. Сінгл, який співак записав на біт діджеїв із Вінниці, нині активно замовляють користувачі iTunes з усього світу. А в липні цього року на пісню, яка увійде до чергового альбому номінанта Best in Florida Awards, буде відзнято відеокліп.

Як з\'ясувалось, із Klass Money вінничани познайомились практично випадково, просто додали популярного співака в друзі на Facebook.

- Мені сподобалась творчість цього музиканта і десь рік тому я додав його в друзі в цій соціальній мережі, - говорить один із учасників The Drankers Юрій Винокуров. - У нас зав\'язалось спілкування. А півроку тому Klass Money сам звернувся до нас із проханням скинути три мінусовки, які були б написані спеціально для нього.

Хлопці взялись до роботи і досить швидко американський репер вже мав із чого вибирати.

- Було дуже дивно, але він вибрав якраз той варіант пісні, на який ми розраховували найменше, - каже Юрій Винокуров. - Потім ми ще якийсь час узгоджували його пропозиції, корегували трек. А нині готову пісню Klass Money активно презентує і популяризує у США. Та й на iTunes кількість завантажень вже перевищила 5 тисяч.

Сам репер високо оцінив майстерність вінничан і навіть записав невеличке відео з відгуком щодо їх роботи.

Надалі музиканти з Вінниці сподіваються на продовження співпраці з Klass Money і готові продюсувати не одну пісню, а цілий альбом.

Роботи діджеїв не один раз займали топові позиції на відомому порталі topdj.ua. За рейтингами uashowbiza.net вони входять в першу п\'ятірку діджеїв в своєму музичному напрямку.

- Любимо експериментувати з музикою, прикрашаємо її власними відтінками, - каже Олександр Молочний. - Саме тому наш дует і є унікальним!



Переглядів: 3290
Поширень: 0