Затишна тераса вінницької кав\'ярні "Віденська кава", залита світлом сонця, що заходить, вже сама по собі налаштовує на блюзово-фанковий настрій. А коли в глибині імпровізованої сцени розташовуються вінницькі музиканти з чудового гурту Mola Mola, атмосфера приємного літнього вечора складається в довершену картину.

гурт Mola Mola

Вперше виступаючи у цьому закладі, що завжди радо вітає гарну музику в своїх стінах, музиканти дарують слухачам улюблені хіти та свіжі інструментальні композиції власного авторства, якісне звучання та майстерне володіння інструментами.

гурт Mola Mola

Електро-гітара відомого вінницького гітариста Олега Прокопчука створює мелодію, бас-гітара Сергія Костинюка насичує її оксамитовим звучанням, ударні Олександра Філінкова додають характерного синкопованого ритму, а вокал Марини Бондар довершує соковитий звук колективу.

Олександр Філінков

Особливе звучання гурту перетворює відомі пісні на мелодійні інтерпретації, у стилі, що знаходиться десь на межі соковитого джазу, м\'якого блюзу, розслабленого лаунжу. Звучать хіти Depeche Mode, Tom Waits, Beatles, Sade, аромати кави та кальяну літають у повітрі, насичена зелень за прозорими стінами тераси подихом теплого вітру гойдається в такт...

вокалістка  Марина Бондар



Переглядів: 5298
Поширень: 0