За словами начальника управління культури міської ради Ірини Френкель вінницькій молоді найбільше до смаку приходяться чемпіонати з КВК та рок-фестивалі.

Торік у міському палаці мистецтв «Зоря» було зроблено капітальний ремонт фасаду, класів та спортзалу. «За рахунок бюджетних коштів ми придбали звукопідсилюючу апаратуру, комп’ютерну техніку та комплект музичних інструментів і сценічних костюмів. Адже загалом найбільша кількість молоді відвідує «Зорю» під час кубку КВК, розважального конкурсу «Стартінейджер», Брейн–рингу, рок-фестивалів та інших заходів», - розповідає Ірина Френкель. Саме колектив МПМ «Зоря» започаткував у Вінниці іще одну гарну традицію - проведення «Вінниціанського кінофестивалю», який відбувається щороку до Дня міста. За два роки свого існування жартівливий кінофестиваль став значимою подією у культурному житті Вінниці.

А от у жителів мікрорайону Сабарів також своєрідне свято. У минулому році тут відновили роботу клубу з однойменною назвою, на базі якого створено студію циркового мистецтва. У будівлі за бюджетні кошти провели заміну старих вікон на металопластикові, придбали підсилювач та акустичну систему. У клубі окрім студії циркового мистецтва діють також вокальне відділення та секція таеквон-до. Заняття відвідують більше півсотні маленьких мешканців Сабарова. 5 березня вихованці студії циркового мистецтва готуються навідатись до Прибузької школи-інтернату із благодійним концертом.

Торік у мікрорайоні Саборів було проведено більше 50 культурно-масових заходів для малечі і для дорослих.


Переглядів: 3222
Поширень: 0