Не дивлячись на літню спеку, канікули та подорожі на море, загальноміський конкурс «Творча Битва районів 3» продовжує свою подорож по мікрорайонам міста. На цей раз, 17 серпня, організаційна група конкурсу завітала в мікрорайон Київська. На майданчику біля бібліотеки №12 свої таланти демонстрували лише 4 учасники. Але підтримка у них була досить відчутною, не дивлячись на те що за 15 хвилин до початку конкурсу на майданчику нікого не було. Ціла армія молодих батьків з колясками та дітей вболівали за своїх співмешканців.

"Творча битва районів" Вінниця

Другий ведучий конкурсу Денис, весело почав битву і святковий настрій закрутив майданчик. З учасниками конкурсу, які співали та розповідали гуморески, ведучий познайомився поближче і дізнався, що їх особисті досягнення різноманітні: від гри на скрипці та фортепіано до перемог у міських олімпіадах з математики.

"Творча битва районів" Вінниця

Поки журі вирішувало, хто ж учасників вартий захищати свій район у фіналі конкурсу, ведучий провів конкурс на «Кращого танцюриста» та «Кращого знавця біографії Т.Г.Шевченка». Останній конкурс був проведений не випадково, адже бібліотека-філія №12 це бібліотека ім.. Тараса Григоровича Шевченка. На здивування та велику гордість, вінничани одразу відповіли на питання та отримали цікаві призи від спонсорів конкурсу.

"Творча битва районів" Вінниця

За результатами конкурсу, у фінал, який відбудеться 31 серпня на майдані Незалежності, від мікрорайону Київська вийшли:

  • Новоселецька Дар’я – вокал
  • Маняк Денис – читання гуморесок.

"Творча битва районів" Вінниця

"Творча битва районів" Вінниця

Запрошуємо усіх, хто ще не встиг прийняти участь у відбіркових турах конкурсу до міського Палацу мистецтв «Зоря» 25 серпня 2013 року о 18.00 год., де відбудеться останній тур перед великим фіналом.



Переглядів: 3371
Поширень: 0