Роман ВікуловВажко в такому бурхливому житті знайти хоч кілька хвилин на духовне задоволення, але для Всіх, хто сьогодні цікавиться мистецьким життям, прилучається до перлин сучасного українського мистецтва пропонується виставка молодого художника Романа Вікулова.

На чудових живописних полотнах автора оживають пейзажі з краєвидами прекрасних місць нашої країни, витончені твори дарують присутнім хвилини піднесення при зустрічі з прекрасним, надихають на відчуття спокою, впевненості.

Молодий художник захоплюється всім прекрасним та найбільш любить подорожувати, тому і картини його живі, свіжі, легкі. Заходиш до галереї і вражає яскравість кольорової гами.

Народився Роман в місті Тульчині, в 2008 році закінчив Тульчинську ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів, в цьому ж році закінчив художній відділ Тульчинської музичної школи.

2008 – 2012 роки навчання в Вінницькому будівельному технікумі, в даний час студент Київського університету містобудування та архітектури (ІІІ курс). Працює в МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури»

Запрошуємо взяти участь у виставці - презентації.

Відкриття виставки о 17:00

Адреса:вул.Соборна,59

Організатор виставки: Вінницька міська рада, Департамент культури.


Переглядів: 3355
Поширень: 0