Переможець вокального телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, який нещодавно презентував свій новий альбом «Мій світ», вирушає разом із групою у концертний тур містами України. Тур у підтримку нового альбому стартує у другій половині жовтня і охопить одинадцять міст України.

Концерти Павла Табакова з програмою «Мій світ» відбудуться в містах Західної та Центральної України. Романтичний і водночас драйвовий «світ» Табакова почують і побачать в Ужгороді, Рівному, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому, Житомирі, Вінниці, Києві та Львові. Організатором гастрольного туру співака є компанія SUSY Production («С’юзі Продакшн»).

концерт Павла Табакова у Вінниці

Альбом Павла Табакова «Мій світ», у підтримку якого відбудеться однойменний тур, вийшов 1 березня 2013 року – під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав після перемоги у телепроекті «Голос країни». «Мій світ» - це п’ятий за рахунком компакт-диск виконавця. Днями артист презентував кліп на сингл з нового альбому «Дякую небесам».

Графік концертного туру Павла Табакова «Мій світ»:

18 жовтня – Ужгород (Музично-драматичний театр).
20 жовтня – Рівне (МПК «Текстильник»).
21 жовтня – Луцьк (Музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка).
22 жовтня – Тернопіль (ПК "Березіль").
25 жовтня – Івано-Франківськ (Філармонія).
26 жовтня – Чернівці (Філармонія).
27 жовтня – Хмельницький (Філармонія).
29 жовтня – Житомир (Музично-драматичний театр ім. І. Кочерги).
31 жовтня – Вінниця (Будинок офіцерів).
1 листопада – Київ (Театр оперети).
17 грудня – Львів (Львівська опера).

Квитки на концерти Павла Табакова «Мій світ» можна замовити на сайті kasa.in.ua та за номерами телефонів: 097-0000-754, 093-0000-754, 066-0000-754.



Переглядів: 5234
Поширень: 0