Співпраця соковитої музики та яскравої моди продовжилась під час цьогорічного Вінницького джазового фестивалю. Дизайнер Людмила Квєтна, яка любить джаз та черпає у ньому натхнення для своєї творчості, допомогла фестивалю стати по справжньому стильною подією продумавши образи ведучих джазових вечорів.

Джазова мода на VINNYTSIA JAZZFEST 2013

Чарівні ведучі фестивалю Олена Накорнеєва та Світлана Арламова-Кірюшина у кожний з фестивальних днів були вбрані в оригінальні костюми, які пані Квєтна створила ознайомившись з творчістю фестивальних гостей. Енергія джазу, креативність дизайнера, вигадливий крій та шикарні тканини підкреслювали вроду дівчат.

             Джазова мода на VINNYTSIA JAZZFEST 2013    Джазова мода на VINNYTSIA JAZZFEST 2013

У перший фестивальний день на сцені превалював класичний європейський джаз з цікавими варіаціями та оригінальними інструментами. У сукнях ведучих так само: класичний видовжений силует, стримані кольори (білі блузи, темні спідниці) і несподівані екстравагантні деталі. На Олені - біла блузка, що має пасок у вигляді нібито недбало пов’язаних рукавів і з великим декольте на спині – справжній політ дизайнерської фантазії. Другий варіант вражаючої варіації на тему звичайної сорочки мав над-пишні рукава та широкі манжети з застібками-запонками. Шурхітливий та переливчастий шовк, якого чимало пішло на широкі та довгі спідниці, врівноважував ефект від ансамблю, множачи нотки класичної елегантності. Додаючи широкі пояси, що підкреслювали тонкі талії дівчат, отримуємо урочисті образи з фантазійними елементами, що точно відповідали духові джазових концертів першого дня.

            Джазова мода на VINNYTSIA JAZZFEST 2013    Джазова мода на VINNYTSIA JAZZFEST 2013

В сукнях, розроблених для другого фестивального дня, було ще більше елементів шику – блиск, пір’я, стрази, вишивка – все щоб підкреслити еклектичність та пристрасність концертної програми. Ведуча Світлана, яка розмовляла з гостями фестивалю на прес-майданчиках, була вбрана у просту чорну довгу спідницю скомбіновану з еротичною блузою, прикрашеною, мов відгуками яскравих акордів, мереживними стрічками, пір’їнками та блискітками. Олена, яка виголошувала виступи зірок на сцені, блискуче виглядала у мерехтливій чорній сукні середньої довжини з вишивкою намистинами та глибоким декольте на спині, ефектно оздобленим намистом. Неперевершена у своїй простоті та вишуканості джазова сукня так нагадувала стиль свінгуючих 1920-х.

Елегантна джазова мода від Людмили Квєтної безперечно додала фестивалю шарму. Є всі надії сподіватись, що ця стильна співпраця продовжиться під час наступних традиційних джазових днів у Вінниці, адже джаз ніколи не виходить з моди і мода постійно надихається вільною джазовою музикою.



Переглядів: 7052
Поширень: 0