Організовує цей з’їзд клуб анімешників «Kyōkai» (з японської - «об\'єднання»), що поєднав молодих людей, які захоплюються японською анімацією (аніме), мангою, косплеєм, J-Pop/J-Rock музикою та культурою Японії взагалі.

Анімешники з усієї України приїдуть до Вінниці на фестиваль

У програмі фестивалю «Kyōkai» заплановані: косплей-шоу, виставка-ярмарок аніме-товарів hand-made, лекції, семінари та майстер-класи, турнір з відео-ігор, аукціон та конкурс фан-арту, K-pop танці, аніме-показ та АМV-показ та ще багато сюрпризів.

У суботу фестиваль розпочне свою роботу о 13.00 у БК «Зоря» (вул. Червоноармійська, 44) загальними зборами учасників та великою концертною програмою. Глядачі зможуть побачити виставку кращих плакатів у стилі фан-арт та великих картонних аніме-фігурок, переглянути дефіле косплеєрів в неймовірних костюмах з реалістичним відіграшем персонажів та цілі театральні постановки за різними творами японської анімації.

А далі, після сьомої години вечора, на гостинну афте-паті запрошує кафе-бар «Шериф» (Козицького, 62а). Тут зустрінуться старі аніме-друзі та зазнайомляться нові. Весь вечір звучатимуть саундтреки з відомих аніме, J-Rock. J-Pop, K-pop та інша музика, проводитимуть веселі ігри та конкурси, лотерею та аукціон, танцюватимуть та веселитимуться.

На другий день фестиваль переміститься у приміщення кінотеатру «Родина» (вул. Козицького, 47). З самого ранку тут проходитимуть покази аніме, конкурси та шоу. Досвідчені анімешники проводитимуть лекції та майстер-класи. Можна буде вносити власні пропозиції та побажання щодо розвитку японської культури в рідному місті. О 16.00 почнеться церемонія нагородження учасників фестивалю та урочисте закриття.


Переглядів: 5230
Поширень: 0