Під час проведення фестивалю «VINNYTSIA JAZZFEST 2013», відвідувачі цієї музичної події мали можливість скористатись новою послугою. Перший етап тестування системи показав затребуваність такого сервісу серед глядачів і спроба видалась вельми вдалою. На тому етапі було відпрацьована можливість самостійного вибору концерту фестивалю та замовлення квитків з послідуючим розрахунком у касі або банківським переводом через банк.

За словами Ірини Френкель, цей експеримент показав, що глядачам зручніше зробити свій вибір в затишній домашній атмосфері, виважено і спокійно ознайомившись із змістом програми концерту та виконавцями. «Ці висновки я зробила звернувши увагу на те, що відмов від замовлених квитків майже не було зафіксовано, на протилежність іншим видам роботи з глядачами, такими, як замовлення по телефону або коли глядачеві необхідно розібратись із своїми уподобаннями одразу у касі».

По завершенні першого етапу тестування, розробники допрацювали деякі технічні моменти і перейшли до другого етапу – відпрацювання можливості самостійного вибору місця у концертній залі.

Цей етап відпрацьовується одразу на чотирьох мистецьких подіях:

«Реквієм» Джузеппе Верді

Музичній події року «Реквієм» Джузеппе Верді, 24.11.2013 о 19.00 у приміщенні театру ім. Садовського

Концерті зірок світового джазу – квартеті Арі Ролланда

Концерті зірок світового джазу – квартеті Арі Ролланда (США) з програмою «Джаз з Нью-Йорку», який відбудеться 2 грудня о 18.30 в залі філармонії,

Концертній програмі чоловічої капели «Дударик»

Концертній програмі чоловічої капели «Дударик», найкращого хорового колективу нашої країни, який відбудеться 8 грудня о 16 годині в залі філармонії і присвячений Дню Народження Миколи Леонтовича.

Містер Вінниця

Концертному шоу «Містер Вінниця 2013», яке відбудеться 8 грудня о 18 годині в театрі ім. М. Садовського.

За словами Павла Третьякова, ініціатора цього проекту, сайт, на якому можна буде бронювати квитки на концертні події у місті має бути інформативним та зручним. До речі, порталу дана робоча назва «Електронна каса».

Кінцевою метою проекту є створення своєрідного порталу – афіші концертних і видовищних заходів у м.Вінниця з можливістю самостійного вибору події, місця у приміщенні, де вона відбувається, дистанційною оплатою через банківські канали та отримання електронного квитка.

Також, всі зареєстровані користувачі, за бажанням, можуть підписатись на інформаційну розсилку про заходи, які підключатимуться до системи бронювання квитків «Електронна каса» і першими отримувати можливість бронювання найкращі місця на події.

Розробники проекту поставили собі завдання розробити просте і зручне в користуванні рішення. Інтефейс системи інтуїтивно зрозумілий користувачу з будь-якою комп’ютерною підготовкою.

Для цього достатньо набрати інтернет-адресу www.bileti.vn.ua, зареєструватись у системі та обрати подію, що Вас зацікавила. Далі вибрати місце у залі, обрати тип розрахунку (готівковий (у касі) або безготівковий) і все.

Всі дії по бронюванню квитків не несуть за собою будь-якої (фінансової або іншої) відповідальності і є абсолютно безкоштовними для глядачів. Протягом вказаного у замовленні часу ви можете змінити його конфігурацію або взагалі відмовитись від оплати. По-завершенні терміну замовлення скасовується системою автоматично без будь-яких наслідків для замовника.

Також, розробники запрошують до співпраці зацікавлених партнерів нового сервісу.

По будь-яким питанням, які можуть зацікавити звертайтесь за телефоном 0432 690-025.



Переглядів: 4297
Поширень: 0