Вже на другий день перебування у Вінниці, музиканти квартету Арі Роланда (США) дали майстер клас для вінницьких дітей та молоді і провели творчу зустріч із музикантами муніципального оркестру «ВінБенд».

Джазовий урок від майстрів

Третього грудня відбулись майстер класи американських джазових музикантів, квартету Арі Роланда з вихованцями естетичних шкіл міста та професійними джазовими музикантами, зокрема муніципальним оркестром «ВінБенд». Зустріч з музикантами тривала понад чотири години. Корисні поради, спільне музикування та фото на згадку все це надихнуло багатьох присутніх на workshop професійно займатися джазовою музикою та створило незабутньо творчу атмосферу.

Джазовий урок від майстрів

Після закінчення музичного діалогу Арі Роланд зазначив, що у місті Вінниці мешкають багато талановитих музикантів, особливо дітей, та виразив надію на створення спільної програми із нашим муніципальним оркестром для джазового фестивалю у Вінниці у 2014 році.

Джазовий урок від майстрів

«Мені було дуже приємно чути, як діти спілкуються з музикантами англійською» - зазначила директор департаменту культури Ірина Френкель. «Я сподіваюсь, що ця зустріч для де яких з дітей стане знаковою для визначення в своєму професійному майбутньому».



Переглядів: 4332
Поширень: 0