Доктор Падлючча — літературний персонаж, суржикомовне перевтілення письменника Бриниха. "Шидеври" — це стьобовий суржиковий аналіз творчості класиків, які увійшли до української шкільної програми. Дотепний та талановитий Михайло Бриних на невмирущому суржику препарує відомих українських класиків та їх твори. Далі текст анонсу презентації книжки подано мовою її автора.

«Шидеври вкраїнської та світової літератури» Михайла Бриниха«Шидеври вкраїнської та світової літератури» Михайла Бриниха

Це перші томи глобального проекта доктора Падлючча, смисл і мета якого – свавільне освоєння літературних скарбів світу заради духовного збагачення малокультурних громадян, які хотіли би почуствувать на кожі серця мікроожогі від променів високої культури. У «Шидеврах світової літератури» автор окончатільно перероджуєцця на свого ж таки персонажа, шоби направити прожектор мислі на 13 класиків світової прози: від Ґьоте до Бредбері.

До «Шидеврів вкраїнської літератури» попали ті автори, які попали давно і прочно. Попали в ретельно каталізовану безвість, ув освітянські тумани, в глибокий морок, де не видно ані титли. Пролиставши ету чудо-книжку, ви тут таки усвоїте всю мудрість, шо видряпана на скрижалях люцького генія. Доктор не тіки тщатільно й у доступній формі ознакомить вас зі змістом тих шидеврів, про які позорно не знати, но і чотко пояснить, шо в них такого важного, і в чому прикол. Хвате читати всяке барахло – на тобі абонімєнт у божественний рибгосп української літератури. Модератором свістопляски назначено Миколу Климчука.



Переглядів: 3875
Поширень: 0