Цей проект стартує у місті вже вдруге. Майстерні працюватимуть з 19 по 30 грудня 2013 року та з 2 по 19 січня 2014 року( за винятком вихідних днів у бібліотеках).

Міські бібліотеки запрошують відвідати Майстерні Діда Мороза

Бібліотекарі з 15-ї до 17-ї години проводитимуть безкоштовно для всіх бажаючих майстер-класи з квілінгу, оригамі, ниткографії, декупажу, декоративного розпису та інших видів хенд-мейду.

Маленькі вінничани матимуть змогу опанувати мистецтво виготовлення новорічно-різдвяних листівок і сувенірів та порадувати своїх рідних, близьких власноруч виготовленими святковими подарунками.

Міські бібліотеки запрошують відвідати Майстерні Діда Мороза

З початку роботи майстерень у центральній міській бібліотеці, центральній бібліотеці для дітей та юнацтва, філіях №№ 2, 5, 6, 7, 8, 11 ,12, 13 всі охочі вже виготовили оригінальні вітальні листівки, різнокольорові сніжинки та карнавальні маски.

Міські бібліотеки запрошують відвідати Майстерні Діда Мороза

Якщо Ви та Ваші діти ще не встигли підготувати новорічні подарунки для своїх рідних, друзів «під ялинку», якщо Ви маєте бажання оволодіти азами різноманітних технік з виготовлення новорічно-різдвяних сувенірів та прикрас, або просто нудьгуєте вдома - мерщій до бібліотеки, що знаходиться поруч!



Переглядів: 3769
Поширень: 0